Γόρτυνα: Έρχεται οικονομική ένεση στο Δήμο και προσλήψεις

mesaralive.gr  27 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Γόρτυνα: Έρχεται οικονομική ένεση στο Δήμο και προσλήψεις

Στην Αθήνα βρέθηκε τη Δευτέρα ο Δήμαρχος Γόρτυνας Νίκος Σχοιναράκης

Στην Αθήνα βρέθηκε τη Δευτέρα ο Δήμαρχος Γόρτυνας Νίκος Σχοιναράκης, έχοντας συνάντηση με τα μέλη του Παρατηρητηρίου, το οποίο εποπτεύει τη διαδικασία εξυγίανσης που βρίσκεται ο Δήμος.

Με δεδομένο ότι ο Δήμος βρίσκεται στη διαδικασία αυτής της αυστηρής επιτήρησης, οι συνθήκες που διαμορφώνονται είναι πολύ ιδιαίτερες.  Όμως ο κ. Σχοιναράκης, μιλώντας στο mesaralive.gr επισημαίνει πως μέσα στους στόχους του είναι πάντα το καλύτερο δυνατό για το Δήμο.

«Ο σκοπός της επίσκεψης μας στο Παρατηρητήριο ήταν να έχουμε τη δυνατότητα να λάβουμε ακόμη περισσότερα κονδύλια. Ο Δήμος αυτή τη στιγμή δεν έχει πρόβλημα, με δεδομένο πως υπάρχει μια εξομάλυνση της διαδικασίας. Έχουμε διαφωνίες με το Παρατηρητήριο, όμως αγωνιζόμαστε για περισσότερη χρηματοδότηση. Έτσι από τα 4.6 εκ. ευρώ, έχουμε λάβει 1 εκ. ευρώ ακόμη και η προσπάθεια συνεχίζεται», επισήμανε και συνέχισε λέγοντας:

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια διεκδίκησης δείχνοντας παράλληλα και αποτελέσματα. Μέσα σε αυτά πρόβλημα μας είναι η έλλειψη σε εξειδικευμένο προσωπικό. Ήδη έχουμε σχεδιάσει  μέσα από χρηματοδοτήσεις  να προχωρήσουμε στην πρόσληψη 5-6 ατόμων στο Δήμο για να μας βοηθήσουν προς  την κατεύθυνση της εξυγίανσης και της διαχείρισης των υπό ένταξη έργων.

 

mesaralive.gr  27 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ