Γυμνάσιο Τυμπακίου: Κάλεσμα για τις εγγραφές της Α’ Τάξης ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

  30 June, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Γυμνάσιο Τυμπακίου: Κάλεσμα για τις εγγραφές της Α’ Τάξης ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες και αγαπητοί μαθητές της Α’ τάξης του σχολείου μας,

Σας καλωσορίζουμε στην σχολική μας κοινότητα και σας ευχόμαστε καλή πορεία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Μαζί θα αντιμετωπίσουμε τυχόν ανησυχίες που είναι εύλογο να προκύπτουν, σε μαθητές και κηδεμόνες, λόγω της αλλαγής σχολική βαθμίδας.

Η Διεύθυνση και το έμπειρο Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Γυμνασίου Τυμπακίου θα είναι στη διάθεσή σας για κάθε είδους συνεργασία σε παιδαγωγικό, εκπαιδευτικό και μαθησιακό επίπεδο. Όπως θα δείτε και στον «Κανονισμό Λειτουργίας» ο οποίος βρίσκεται στην κεντρική σελίδα στον ιστοχώρο μας (http://gym-tympak.ira.sch.gr/), όραμα του Γυμνασίου Τυμπακίου είναι το σύνολο συμμετεχόντων σε αυτό (μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών) να δημιουργήσουν μία μανθάνουσα κοινότητα. Μία δημοκρατική κοινότητα η οποία θα χαρακτηρίζεται από συνοχή και θα διέπεται από αλληλεγγύη και αλληλοσεβασμό. Μία κοινότητα προσανατολισμένη στη ‘Συμπερίληψη’, η οποία θα μάθει τους μαθητές πώς να μαθαίνουν και θα ωθεί όλα τα μέλη της σε αυτοβελτίωση.

Κατόπιν όλων των απαραίτητων διευθετήσεων με τους εμπλεκόμενους φορείς (Περιφέρεια Κρήτης, ΚΤΕΛ κλπ), από το Φεβρουάριο του 2022 το ωράριο λειτουργίας του σχολείο μας ξεκινά στις 08:15 και λήγει στις 14:10. Από την Πέμπτη 01.09.22 έως και την Τετάρτη 07.09.22 σας περιμένουμε για να σας γνωρίσουμε και να κάνουμε την εγγραφή των παιδιών σας στο σχολείο μας. Συνημμένα θα βρείτε το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) και δύο υπεύθυνες δηλώσεις. Το ΑΔΥΜ συμπληρώνεται από γιατρό. Την μία υπεύθυνη δήλωση συμπληρώνει ο κηδεμόνας που καταχωρίζεται ως «κηδεμόνας 1» στο πληροφοριακό σύστημα Myschool και την άλλη ο κηδεμόνας που καταχωρίζεται ως «κηδεμόνας 2». Η διαφορά «κηδεμόνας 1» με «κηδεμόνας 2» είναι κυρίως γραφειοκρατικής φύσεως. Και οι δύο κηδεμόνες αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο από το σχολείο μας. Παρακαλούμε, τα τρία συνημμένα έγγραφα να τα προσκομίσετε στο σχολείο μας, συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα, μαζί με ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης το οποίο μπορείτε να εκδώσετε μόνοι σας από το gov.gr (https://www.gov.gr/arxes/oloi-foreis/esoterikon/pistopoietikooikogeneiakes-katastases), με χρήση των προσωπικών σας κωδικών πρόσβασης στο taxinet ή να το προμηθευτείτε από το ΚΕΠ. 

Δείτε εδώ και κατεβάστε όλα τα απαραίτητα έντυπα

 

  30 June, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα