Η Χατζηγεωργίου παράτησε ομιλία στη μέση και έφυγε

mesaralive.gr  10 April, 2019 ΑΡΘΡΑ
Η Χατζηγεωργίου παράτησε ομιλία στη μέση και έφυγε

Στη μέση άφησε η Ελευθερία Χατζηγεωργίου την ομιλία της στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, καθώς αποχώρησε ιδιαίτερα ενοχλημένη για τα σχόλια που άκουσε.

Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης κατέβηκε από το βήμα, δίχως να κρύβει τον εκνευρισμό της για τα σχόλια του ακροατηρίου, γιατί αντί να μιλήσει για την προσφορά του νοσοκομείου, στην ομιλία της απαριθμούσε τα επιτεύγματα της κυβέρνησης στον τομέα της Υγείας. «Για το "Παπαγεωργίου" θα μιλήσετε;» φώναξε κάποιος και, σύμφωνα με το ΑΠΕ, προκλήθηκε ένταση.

Αμέσως μετά η κυρία Χατζηγεωργίου αποχώρησε από το βήμα, αφήνοντας… κάγκελο την Πόπη Τσαπανίδου, που παρουσίαζε την εκδήλωση. «Θα παρακαλέσω, μέρα που είναι, να μη δημιουργούνται τέτοιες εντάσεις… Μήπως να το ξανασκεφτούμε, κυρία Χατζηγεωργίου; Μπορείτε να απαντήσετε με επιχειρήματα», είπε η δημοσιογράφος, αλλά δεν κατάφερε να μεταπείσει την υφυπουργό. «Να σέβεστε τον καλεσμένο σας», ήταν η απάντηση της κυρίας Χατζηγεωργίου, που αποχώρησε.

Η στιγμή της αποχώρησης της κ. Χατζηγεωργίου

«Τραμπούκικη συμπεριφορά στελεχών της ΝΔ»

Λίγη ώρα αργότερα, η Ελευθερία Χατζηγεωργίου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία έκανε λόγο για «άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στην οποία ήμουν προσκεκλημένη να απευθύνω χαιρετισμό με το θεσμικό μου ρόλο ως Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), αντιμετώπισα την άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ, που παριστάνοντας τους αγανακτισμένους πολίτες δεν μου επέτρεψαν να ολοκληρώσω την ομιλία μου. Την ώρα που αναφερόμουν στο αναμφισβήτητα θετικό έργο της κυβέρνησης στο χώρο της Υγείας, δόθηκε το σύνθημα από τον υιό πρώην βουλευτή της ΝΔ και σημερινό δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Θεσσαλονίκης κο Κούβελα, για να ξεκινήσουν φωνές και διαμαρτυρίες νεοδημοκρατών.

Προφανώς η πολλή παρέα με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής θύμισε στους νεοδημοκράτες-νεοτραμπούκους το παρακρατικό παρελθόν των προγόνων τους. Είναι βέβαιο ότι το κοινωνικό έργο της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλεί τους κρατικοδίαιτους κόλακες του παλιού πολιτικού καθεστώτος που κατεδάφισε τη δημόσια Υγεία στα μαύρα χρόνια της περιόδου 2010-2014 αλλά και παλαιότερα. Ακόμη και σε μία εκδήλωση τιμής στην προσφορά του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στους πολίτες της Θεσσαλονίκης και όλης της Βόρειας Ελλάδας δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το μίσος τους για μια κυβέρνηση που απέδειξε έμπρακτα την κοινωνική και πολιτική γύμνια της Νέας Δημοκρατίας, το βρώμικο παρελθόν και το σκοτεινό μέλλον της. Κύριε Μητσοτάκη, τα στελέχη του κόμματός σας όσο περνάει ο καιρός τόσο μοιάζουν στους φασίστες – τραμπούκους που τόσο καιρό ξεπλένετε με τη ρητορική και τη στάση σας».

 

mesaralive.gr  10 April, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα