Η γιαγιά από τα Αστερούσια και ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  02 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Η γιαγιά από τα Αστερούσια και ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Φωτο: mesaralive.gr

Πολύς ήταν ο κόσμος που πέρασε το Σάββατο από τους πάγκους του Πασχαλινού Παζαριού του Συλλόγου ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» για να στηρίξει την προσπάθειά του!

Εκτός από τις αγορές, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα μέλη του Συλλόγου που βρίσκονταν εκεί και να ανταλλάξουν ευχές!  Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» Μανώλης Στεφανουδάκης ήταν και αυτός εκεί από το πρωί!

Μάλιστα για όσους δεν τον είχαν γνωρίσει από κοντά ήταν μια καλή ευκαιρία όπως έγινε με την γιαγιά από τα Αστερούσια που πλησίασε το Μανώλη. «Έλα να σε γνωρίσω από κοντά που ακούω τόσα για σένα και μαθαίνω πόσο πολύ μας κάνεις υπερήφανους» του είπε η συμπαθέστατη κυρία, δίνοντάς του συγχαρητήρια για τα κατορθώματά του εντός και εκτός σταδίων! Μάλιστα του είπε και  μια μαντινάδα που δυστυχώς δεν μπορέσαμε να συγκρατήσουμε ολόκληρη ωστόσο καταλάβαμε το νόημα!

Πως όταν είσαι αγωνιστής και δεν το βάζεις κάτω, μπορείς να καταφέρεις πολλά!!!! Να φτάσεις μέχρι την πιο ψηλή «κορφή» του κόσμου! Κι ο Μανώλης όχι μόνο είναι αγωνιστής, όχι μόνο έχει φτάσει πολλές φορές εκεί ψηλά μαζί με τη Γαλανόλευκη, αλλά αποτελεί και παράδειγμα προσπάθειας και αγώνα για μικρούς και μεγάλους!!!!

 

mesaralive.gr  02 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα