Η Μαντάμ Σουσού στο …Βενεράτο – Από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Απόλλων.

mesaralive  16 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η Μαντάμ Σουσού στο …Βενεράτο – Από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Απόλλων.

Το έργο του Δημήτρη Ψαθά «Μαντάμ Σουσού» παρουσιάζει η νεοσύστατη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βενεράτου «Απόλλων».

Θα δοθούν τρεις παραστάσεις σε ένα νέο θεατράκι που έχει φτιαχτεί στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Βενεράτου την Παρασκευή 20/3  στις 19:30, Σάββατο 21/3 στις 21:00 και Κυριακή 22/3 στις 19:30.

Ο χώρος αυτός μεταμορφώθηκε έπειτα από την προσφορά και την εθελοντική εργασία των ανθρώπων του Πολιτιστικού Συλλόγου Βενεράτου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του Γυμνασίου καθώς και κατοίκων του χωριού που φρόντισαν για τη δημιουργία μίας μικρής κοιτίδας πολιτισμού …

Η θεατρική παράσταση είναι σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Παπαδάκη, την καλλιτεχνική επιμέλεια και τα σκηνικά ανέλαβε ο Γιώργος Μανουσάκης, τον ήχο ο Αντώνης Αλεξάκης.

Παίζουν οι : Χριστίνα Μαραγκάκη (Σοφούλα), Κλειώ Πατεδάκη (Κυρά –Κατίνα) , Αποστόλης Παπαδάκης (Παναγιωτάκης), Ευθύμης Ανδρώνης (Τζων, Κοκός), Κατερίνα Παπαζή( Μαντάμ Σουσού) , Χάρης Κοζωρόνης (Ταχυδρόμος, Ζώρζ), Βαγγέλης Μαραγκάκης (Αντώνης Σταθόπουλος) , Στέλιος Ξενάκης (Μηνάς Καντακουζηνός), Μάνος Μαστραντωνάκης (Σωφέρ, Αρχαιολόγος), Σπύρος Σφακιανάκης (Λεό), Μαρία Αθανασάκη (Καμαριέρα), Χάρης Σπινθάκης (μάγειρας), Γιώργος Πανταζής (Τεό), Κατερίνα Μουλακάκη (Κιτσομήτρου), Χαρούλα  Αθανασάκη (Ζαφειρίου), Κατερίνα Τσίγκα (Αλεπούδη), Νίκος Ποτηράκης (Κύριος Ποτηρόπουλος).

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Το έργο:

Η Σουσού είναι παντρεμένη με τον ψαροπώλη Παναγιωτάκη, κατοικεί σε ένα παλιόσπιτο στο Βούθουλα, το οποίο ονομάζει Πύργο και φαντάζεται ότι είναι μία πλούσια πυργοδέσποινα που περιφρονεί τη φτωχολογιά.

Μία ανέλπιστη κληρονομιά κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, εγκαταλείπει τον Παναγιωτάκη, μετακομίζει στο Κολωνάκι και παντρεύεται έναν αριστοκράτη με τον οποίο αποκτά και ένα παιδί!

Εκεί κάνει άνω –κάτω την ελίτ του Κολωνακίου και αφού ο αριστοκράτης την αφήνει …πανί με πανί , εκείνη αναγκάζεται να επιστρέψει στον πάντα ερωτευμένο και πιστό Παναγιωτάκη αφού πρώτα εγκαταλείψει το παιδί της στην πόρτα μίας αριστοκρατικής οικίας …

Έτσι η Σουσού συνεχίζει στο Βούθουλα τη ζωή της φτώχειας και της μεγαλομανίας …

 

mesaralive  16 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα