Η πατέντα που αλλάζει τα δεδομένα στις γρατζουνιές των αυτοκινήτων (φωτο+βίντεο)

mesaralive.gr  20 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Η πατέντα που αλλάζει τα δεδομένα στις γρατζουνιές των αυτοκινήτων (φωτο+βίντεο)

Μια καινούρια πατέντα που έχει έρθει στο Ηράκλειο, έρχεται να απαλλάξει τους Κρητικούς από τη σκοτούρα των γρατζουνιων στα αυτοκίνητα τους

Η νέα πατέντα είναι μοναδική και μέσα από μια απλή διαδικασία τα αυτοκίνητα μπορούν πλέον να είναι προστατευμένα από κάθε ατύχημα ή από την απαράδεκτη ενέργεια κάποιου να γρατζουνίσει ένα αυτοκίνητο.

Μιλάμε για μια πατέντα, η οποία αποτελείται ουσιαστικά από ένα ειδικό αυτοκόλλητο. Είναι υλικά εφαρμογής, τα οποία τοποθετούνται από επαγγελματίες, όπως ο κ. Μελάς, από την MELAS EDITION (οδός Γερωνυμάκη 61) που εδώ και χρόνια εξελίσσεται ως επιχείρηση, με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες στους πολίτες και να ικανοποιεί τις ανάγκες που δημιουργούνται.

Σύμφωνα με πληροφοριες, η διαδικασία δεν είναι ούτε χορνοβόρα, ούτε κοστοβόρα. Είναι όμως πολύτιμη και σπουδαία, για όποιον θέλει να διατηρήσει το αυτοκίνητο του σε άψογη κατάσταση.

Σημειώνεται ότι για την σωστή και εγγυημένη εφαρμογή Car Wrap οι εργαζόμενοι της επχείρησης, έχουν ολοκληρώσει συγκεκριμένη εκπαίδευση.
Ετσι ώστε με συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις στον χώρο του car wrap και εξειδικευμένες τεχνικές από τους καλύτερους στην παγκόσμια αγορά, μπορείτε να είστε σίγουροι για την καλύτερη εφαρμογή των υλικών.

 

mesaralive.gr  20 March, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ