Η πόλη του Τυμπακίου γιορτάζει αύριο τον Πολιούχο της Άγιο Τίτο

Φώτο: mesaralive.gr
Σε γιορτινούς ρυθμούς κινείται η πόλη του Τυμπακίου που εορτάζει αύριο τον Πολιούχο της Άγιο Τίτο.
Ήδη σήμερα στήθηκαν οι πάγκοι των μικροπωλητών, ενώ ο κόσμος που επισκέπτεται όπως και κάθε χρόνο το Τυμπάκι από κάθε γωνιά της Κρήτης είναι πολύς!
Οι πιστοί προσέρχονται στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου που βρίσκεται στην «καρδιά» της πόλης, για να ανάψουν το κερί τους και να λάβουν την ευλογία του Αγίου!
Το πανηγύρι του Αγίου Τίτου στο Τυμπάκι αποτελεί θεσμό εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έτσι σήμερα το βράδυ τον κόσμο που θα βρεθεί στο Τυμπάκι θα διασκεδάσουν οι σπουδαίοι καλλιτέχνες Νίκος Ζωιδάκης και Μανώλης Κονταρός, ενώ οι εκδηλώσεις κορυφώνονται αύριο Παρασκευή 25 Αυγούστου ημέρα εορτής του Αγίου Τίτου.
Δείτε επίσης
- Νέα φουρνιά 41 μεταναστών αποβιβάστηκε στους Καλούς Λιμένες
- Δήμος Φαιστού: Ενημερωτική εκδήλωση στο Τυμπάκι για τα νέα Τοπικά Προγράμματα ΤΑΠΤοΚ LEADER
- Σχολή Γονέων Δ. Γόρτυνας και Φαιστού: «Ο ρόλος των γονέων στη μελέτη των παιδιών σχολικής ηλικίας»
- Δ. Φαιστού: Παρουσίαση του νέου ποιητικού έργου του Κ. Καργάκη «Το πρόσωπο της Κατοχής»
- Μοίρες: Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδάκι με πατίνι κοντά σε παιδική χαρά