H «Πολιτεία Τυμπακίου» συγχαίρει το μέλος της κ. Χαραλαμπάκη Γιάννη!

mesaralive.gr  27 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
H  «Πολιτεία Τυμπακίου» συγχαίρει το μέλος της κ. Χαραλαμπάκη Γιάννη!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Πολιτείας Τυμπακίου» συγχαίρει το μέλος του Σωματείου κ. Χαραλαμπάκη Γιάννη για τη χρυσή διάκριση στα φετινά «Mobile Excellence Awards» που απονεμήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 στην Αθήνα για την εταιρεία «NovelTech» με την εφαρμογή «CityZenApp.gr».

Η «NovelTech» με το «CityZenApp.gr» (www.cityzenapp.gr) έλαβε το Gold βραβείο στην κατηγορία «Mobile Government». Η πλατφόρμα «CityZenApp» αποτελεί μια νέα προσέγγιση όσον αφορά τον τρόπο παροχής των υπηρεσιών του Δήμου προς τους πολίτες. Βασικό εργαλείο είναι το κινητό τηλέφωνο και αποτελεί βασικό συστατικό της ψηφιακής στρατηγικής «Έξυπνης Πόλης» ενός Δήμου. Στόχος είναι η ενεργοποίηση και συμμετοχή των πολιτών στις καθημερινές λειτουργίες του Δήμου καθώς και η παροχή χρήσιμων υπηρεσιών επιτυγχάνοντας συνεχή και άμεση επαφή με το Δήμο. Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής επιτυγχάνεται βελτίωση στην οργάνωση, τη λήψη αποφάσεων για τις υπηρεσίες και τη Διοίκηση του Δήμου. Η εφαρμογή αυτή χρησιμοποιείται σε πολλούς Δήμους σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι Δήμοι Αμαρουσίου, Ηρακλείου, Ρεθύμνης, Χανίων. Στα σχέδια της εταιρείας είναι η επέκταση του προγράμματος αυτού σε περιοχές του εξωτερικού.
Ευχόμαστε στο μέλος του Σωματείου «Πολιτεία Τυμπακίου» και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «NovelTech» κ. Χαραλαμπάκη Γιάννη να συνεχίζει την πολύ καλή προσπάθεια με πίστη και αφοσίωση και ευχόμαστε στο μέλλον να αποκομίσει νέες διακρίσεις που θα επιβραβεύουν τις mobile πρωτοβουλίες της επιχείρησής του αποκτώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά. Είμαστε υπερήφανοι για την κορυφαία διάκριση του κ. Γιάννη Χαραλαμπάκη στέλνοντας ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σε όλους μας ότι οι συνεχείς προσπάθειες αναγνωρίζονται, ανταμείβονται και οι καινοτόμες ιδέες μπορούν να συντελέσουν στην ανάδειξη της πόλης του Τυμπακίου.
 

 

mesaralive.gr  27 September, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ