Η πορεία της υγεία της 30χρονης Βιολέτας μετά το φρικτό τροχαίο στη Μεσαρά

cretapost.gr  13 May, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Η πορεία της υγεία της 30χρονης Βιολέτας μετά το φρικτό τροχαίο στη Μεσαρά

Την ώρα που  αποχαιρετούσαν με ανείπωτη θλίψη και πόνο τον Γιάννη Κατσούνα ο οποίος έχασε τη ζωή του στο φρικτό θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσαρά, το βράδυ του Σαββάτου, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά σε δρόμο των Μοιρών, οι γιατροί παρακολουθούσαν με αισιοδοξία την πορεία της υγείας της 30χρονης συζυγου του, της Βιολέτας η οποία όπως και τα παιδιά της νοσηλεύονται σε Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ αντίστοιχα.

Οι γιατροί του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου, μετά τις κρίσιμες πρώτες ώρες της παραμονής της στη ΜΕΘ, προχώρησαν στη σταδιακή αφύπνιση της 30χρονης. Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου Κώστα Τερζάκη η 30χρονη, που παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έχει δική της αναπνοη.

Οι κρανιοεγκαφελικές κακώσεις που φέρει δεν ανησυχούν ιδιαίτερα τους γιατρούς ενώ ήδη έχει χειρουργηθεί για το κάταγμα μηριαίου, με τα νέα να εξελίσσονται ευχάριστα για την πορεία της υγείας της.

Στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ η 9χρονη

Την ίδια ώρα, στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ παραμένει η 9χρονη κόρη της. Η κατάστασή της υγεία του είναι σταθερή, ενώ δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί.
Σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκεται το 5χρονο αγοράκι της οικογένειας ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική.

Η υγεία του 23χρονου

Αναφορικά με τον 23χρονο τραυματία του ίδιου τροχαίου, ο οποίος νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Βενιζέλειου, φέρει μικρό υποσκληρίδιο αιμάτωμα, μικρή μετατραυματική παραχνοειδή αιμορραγία και σήμερα θα αντιμετωπιστούν από τους ορθοπεδικούς του νοσοκομείου τα κατάγματα που φέρει στα κάτω άκρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι εξιτήριο από το Βενιζέλειο πήρε την Κυριακή, ένας από τους τραυματίες που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο ενώ ο συνοδηγός του αυτοκινήτου του Γιάννη Κατσούνα δε χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Φουρνοφάραγγο για να πει το τελευταίο αντίο στον άτυχο 34χρονο Γιάννη Κατσούνα. Συγγενείς και φίλοι , με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησαν μη μπορώντας να πιστέψουν πως ο Γιάννης δεν θα είναι πια κοντά τους.

 

cretapost.gr  13 May, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ