Μεσαρα: Ενας συγκινητικός αποχαιρετισμός στη Ροδούλα από τους συναδέλφους της

  22 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μεσαρα: Ενας συγκινητικός αποχαιρετισμός στη Ροδούλα από τους συναδέλφους της

Δεν έχουν περάσει παρα λίγα 24ωρα από το χαμό της Ροδούλας Σπετσωτάκη και η εκαπιδευτική Κοινότητα πενθεί.  Οι υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής & Σχολικού Αθλητισμού ΔΔΕ Ηρακλείου θέλησαν να αποχαιρετήσουν τη Ροδούλα Σπετσωτάκη με το δικό τους τρόπο.

«Mε απέραντη θλίψη, οι Υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού Ηρακλείου , αποχαιρετούμε σήμερα  τη Ροδούλα μας , την  καταξιωμένη γυμνάστρια που κοσμούσε, με την παρουσία και τη δράση της,  τον κλάδο των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής και τον εκπαιδευτικό στο σύνολό του, προσωποποιώντας με τον καλύτερο τρόπο το " καλός καγαθός".

Είχε υπηρετήσει και όπως πάντα, αποτελεσματικά, στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής και μετέπειτα στην Ομάδα Φυσικής Αγωγής της ΔΔΕ Ηρακλείου και προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στο σχολικό αθλητισμό. 

Πρωταθλήτρια σε όλους τους στίβους που αγωνίστηκε, στον επιστημονικό, στον επαγγελματικό, στον κοινωνικό και στον οικογενειακό με σταθερό και αδιαπραγμάτευτο κανόνα της το "ΕΥ". Πορεύτηκε με ήθος, γνώσεις και γνώση, ευγένεια, απαράμιλλη δύναμη και αξιοπρέπεια, και με αγάπη για τη ζωή. Δημιουργική και εργατική, ενέπνεε εμπιστοσύνη και κινητοποιούσε τους γύρω της με τη ζωντάνια και τη διάθεση προσφοράς της. 

Καλό κατευόδιο αγαπημένη μας Ροδούλα! Μας αφήνεις  το παράδειγμα του τρόπου που έζησες, μάθημα ακριβό. Μένουμε με την αύρα σου και εκείνη την πίκρα από το "Γιατί; " », καταλήγει το μήνυμα τους. 

Υπενθυμίζεται ότι ο χαμός της Ροδούλας Σπετσωτάκη, της αγαπητής γυμνάστριας με καταγωγή από το Ζαρό και το Τυμπάκι όπου και μεγάλωσε, έχει βυθίσει στο πενθος την τοπικη κοινωνία. Η Ροδούλα «έφυγε» από την ζωή, μετά απο μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. To τελευταίο αντίο θα ειπωθεί στις 3:00 μετά το μεσημέρι στο Τυμπάκι. Η εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου Τυμπακίου 

 

  22 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ