H «πρώτη» του ΟΦΗ

mesaralive.gr  03 July, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
H «πρώτη» του ΟΦΗ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (2/7) η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ,

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (2/7) η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ, ενόψει της συμμετοχής του ξανά στη Superleague, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να υποδέχεται νέους και παλιούς και να αρχίζει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στην πράξη.

Tην πρώτη τους συγκέντρωση, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα (2/7) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, οι παίκτες του ΟΦΗ, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους, ενόψει της νέας περιόδου, που βρίσκει τον ΟΦΗ ξανά στα «σαλόνια».

Η «πρώτη» ήταν κλειστή για κόσμο και ΜΜΕ, καθώς η ανοιχτή προπόνηση, όπου θα μπορούν να δώσουν το «παρών», θα γίνει στις 9 Ιουλίου στο Γεντί Κουλέ (18:00).

Αρκετοί ήταν δικαιολογημένα απόντες από το πρώτο «ραντεβού». Συγκεκριμένα οι Πλατέλλας, Κομεσίδης, Βουό, Κυριακίδης, Ποτουρίδης και Νέιρα θα βρεθούν στο Ηράκλειο τις επόμενες ημέρες. Αντίθετα, παρόντες κανονικά ήταν οι Κοροβέσης, Σωτηρίου και Δεληγιαννίδης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι παίκτες θα περάσουν ανα γκρούπ εργομετρικά, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει τις αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των Ομιλητών θα γίνει στο προπονητικό κέντρο, μέχρι τις 18 Ιουλίου, όταν και η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 29 του μήνα.

Εκεί μάλιστα θα δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια με τον Απόλλωνα Σμύρνης (21/7), τη Λάρισα (25/7) και την Παναχαική (28/7).

protiofi1.jpg

 

mesaralive.gr  03 July, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα