Η συνάντηση που κατέληξε στους...πυροβολισμούς στο Μυλοπόταμο

  06 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Η συνάντηση που κατέληξε στους...πυροβολισμούς στο Μυλοπόταμο

Ξετυλίγεται σταδιακά το «κουβάρι» της υπόθεσης με το νέο «θερμό» επεισόδιο που σημειώθηκε στον Ορεινό Μυλοπόταμο.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του newshub.gr τα σενάρια είναι δύο. Σύμφωνα με το πρώτο πριν φτάσουμε στον πυροβολισμό του αυτοκινήτου, είχαμε μια διένεξη στο Πέραμα Μυλοποτάμου, ανάμεσα σε Λιβαδιώτες και σε έναν κάτοικο του Αγίου Μάμα.

Η διένεξη οδήγησε κάποια στιγμή στην όξυνση των πνευμάτων και σε...ανθρωποκυνηγητό. Οι εμπλεκόμενοι κυνηγηθηκαν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και λίγο έξω από το Βενί, ο ένας εκ των εμπλεκόμενων έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε για εκφοβισμό το άλλο αυτοκίνητο.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα είχε συμβεί αν οι σφαίρες δεν κατέληγαν στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου, αλλά έβρισκαν τον οδηγό του... Σύμφωνα με αλλη εκδοχή τα δύο αυτοκίνητα συναντήθηκαν σε κάποιο σημείο στο επαρχιακό οδικό δίκτυο τυχαία. Εκεί αφού υπήρξε κάποια αντέγκλιση, τα «αίματα άναψαν» και οι δύο άνδρες από τα Λιβάδια που επέβαιναν στο όχημα άνοιξαν πυρ προς το όχημα που επέβαινε ο οδηγός από τον Άγιο Μάμα.

Εκείνος τρομαγμενος εφυγε από το σημείο και γύρισε στο Πέραμα, όπου και κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία. Από εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικές Αρχές έχουν εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό των φερόμενων ως δραστών.

Αιτία, όπως έχει γράψει το newhub.gr ήταν οι κτηματικες διαφορές ή κάποια περίπτωση ζωοκλοπής. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβάν καταγράφηκε λίγες ώρες πριν απο την άφιξη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη και του Στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη, οι οποίοι βρίσκονται στο Ηράκλειο.

 

newshub.gr

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
  06 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα