Η υπερκατανάλωση γαλακτοκομικών αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου στον προστάτη
Σύμφωνα με τα στοιχεία 47 επιστημονικών μελετών, η υπερβολική κατανάλωση γάλατος, τυριού και βουτύρου αυξάνει κατά 76% τις πιθανότητες να εμφανίσει κάποιος καρκίνο στον προστάτη.
Ερευνητές ανέλυσαν τα αποτελέσματα 47 μελετών που συσχέτιζαν τη διατροφή με τον καρκίνο και βρήκαν ότι οι άνδρες συμμετέχοντες κατανάλωναν σε καθημερινή βάση γαλακτοκομικά. Όπως αποδεικνύεται, η υπερβολική κατανάλωση γαλακτοκομικών ευθύνεται για αύξηση της ινσουλίνης στο σώμα με αποτέλεσμα να αυξάνει και τις πιθανότητες εμφάνισης της ασθένειας.
Το Prostate Cancer UK υποστηρίζει ότι η σύνδεση μεταξύ γαλακτοκομικών και καρκίνου υπάρχει λόγω της περιεκτικότητάς τους σε ασβέστιο
Δείτε επίσης
- Στα Μάταλα το καλοκαίρι η Μαρίνα Σάττι!
- Γ’Εθνική: Πρώτο βήμα ανόδου για τον ΑΟΤ!
- Mεσαρα: Γάζωσαν με καλάσνικοφ αυτοκίνητο
- Με επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο 27ος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου & Πεζοπορίας Κουδουμά
- Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αναγέννηση της Γεωργικής Σχολής Μεσαράς!