Ηράκλειο: Εισέβαλαν στο σπίτι του και τον ξυλοκόπησαν για 1200 ευρώ

  11 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ηράκλειο: Εισέβαλαν στο σπίτι του και τον ξυλοκόπησαν για 1200 ευρώ

Τα 1200 ευρώ περίπου φαίνεται πως έφτασε η λεία των αλλοδαπών, πακιστανικής καταγωγής, οι οποιοι επιτέθηκαν σε ομοεθνή τους, αφού εισέβαλαν στο σπιτι του. Η ομάδα των αλλοδαπών, όπως έγραψε αποκλειστικά το newshub.gr εισέβαλε στο σπίτι του άτυχου ανδρα και αφού τον ξυλοκόπησαν, του πήραν τα χρήματα και άλλα αντικείμενα!

Ο άνδρας, πακιστανικής καταγωγής πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε, είδε τους εισβολείς να του επιτίθενται και να τον δέρνουν. Αμεσως μετά του πήραν τα χρήματα που είχε και άλλα αντικείμενα και τράπηκαν σε φυγή.

Ανδρες της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητο και κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν εξ αυτών, ο οποίος και οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών. Η ΕΛ.ΑΣ. μάλιστα εξέδωσε και σχετικό Δελτίο το οποιο και παραθέτουμε: 

«Συνελήφθη άμεσα αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή, στο Ηράκλειο. Αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ Συνελήφθη,  στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή. Ειδικότερα,  ο ανωτέρω αλλοδαπός αφαίρεσε από οικία αλλοδαπού το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ. 
Άμεσα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

 

  11 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα