Στα χέρια της Αστυνομίας ο ληστής των σούπερ μάρκετ

viannitika  04 November, 2019 ΑΡΘΡΑ
Στα χέρια της Αστυνομίας ο ληστής των σούπερ μάρκετ

Στα χέρια της Αστυνομίας μετά από έρευνες λίγων 24ωρων έπεσε ο ληστής των σούπερ μάρκετ, όπως έχει χαρακτηριστεί, αφού ο κλοιός είχε σφίξει επικίνδυνα για τον ίδιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα, κατάφεραν και ταυτοποίησαν τον ληστή. Έτσι σήμερα το πρωί στήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψη του! Με βάση τα όσα προκύπτουν, ο συγκεκριμένος άνδρας φαίνεται πως είναι υπεύθυνος για τις δύο ληστείες που σημειώθηκαν στα σούπερ μάρκετ της Μάχης Κρήτης αλλά και της λεωφόρου 62 Μαρτύρων, σοκάροντας τους υπαλλήλους των δύο επιχειρήσεων.

Υπενθυμίζεται οτι με λεία 1.700 ευρώ είχε τραπεί σε φυγή ο ληστής του σούπερ μάρκετ που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής από σούπερ μάρκετ επί της οδού Μάχης Κρήτης. Απο εκείνο το συμβάν οι αξιωματικοί της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. ειχαν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας σε μια προσπαθεια να εξακριβώσουν την ταυτότητα του. Το δεύτερο περιστατικό είχε σημειωθεί σε κατάστημα επι της λωφορου 62 Μαρτύρων.

Εκεί ο άνδρας ειχε εισβάλλει  και με την απειλή όπλου ειχε ζητήσει από την υπάλληλο να του δώσει όσα χρήματα είχε στην ταμειακή μηχανή. Το αξιοσημείωτο ήταν πως ο δράστης είχε τραπεί σε φυγή πεζός.

Αυτό που θα γίνει τώρα είναι να εξακριβωθεί η εμπλοκή του δράστη στις ληστείες και να γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις έκνομων πράξεων.

 

viannitika  04 November, 2019 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα