Ήττα με σκορ 1-4 η Πυργιώτισσα από τον Μαραθώνα στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  25 January, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ήττα με σκορ 1-4 η Πυργιώτισσα από τον Μαραθώνα στο Τυμπάκι

Φώτο: mesaralive

Την ήττα με σκορ 1-4 γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου η Πυργιώτισσα από τον Μαραθώνα στο Τυμπάκι, για την 17η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

Οι φιλοξενούμενοι που ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 9΄ με τον Μιχελουδάκη, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 17΄ με τον Βολιτάκη.
Στην επανάληψη, ο Μαραθώνας κατάφερε να αυξήσει την διαφορά στο 60΄ με τον Βολιτάκη και πάλι να σημειώνει το 0-3 και στο 80΄ με τον Νταντουτάκη να κάνει το 0-4, για να έρθει η απάντηση της Πυργιώτισσας στο 83΄, με τον Νιολάκη να διαμορφώνει το τελικό 1-4.

Φάσεις του αγώνα

7' ΓΚΟΛ! Για τον Μαραθώνα, ο Μιχελιουδάκης βγήκε στην αντεπίθεση, πλάσαρε τον Κυδωνάκη και έκανε το 1-0, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

16'ΓΚΟΛ! Λάθος της άμυνας της Πυργιώτισσας,  ο Βολιτάκης το εκμεταλλεύτηκε και απο θέση τετ α τετ έκανε το 0-2

21' Μεγάλη ευκαιρία για τον Μαραθώνα, με το σουτ του Βολιτάκη να ¨βρίσκει» στο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.

45' Εκαιρία για τον Μαραθώνα, ο Μιχελουδάκης βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Πυργιώτισσας, αλλά πλάσαρε άουτ

57' ΓΚΟΛ! Ύστερα από σύγχηση στην άμυνα της Πυργιώτισσας, ο Βολιτάκης με πλασέ πέτυχε το 0-3!

71' ΓΚΟΛ! Ο Νταντουδάκης με σουτ στην κίνηση «έγραψε» το 0-4!

78' ΓΚΟΛ! Με καταπληκτικό σουτ ο Νιολάκης διαμόρφωσε το τελικό 1-4!

Πυργιώτισσα: Κυδωνάκης, Αυγενάκης (46′ Σαριδάκης), Φιτσάκης, Χανιωτάκης, Χριστοδουλάκης (46′ Στυλιανάκης), Νιολάκης, Κιόσια, Γκινίκα, Θάνος (70′ Παπαδάκης), Νιωτάκης, Παρίσι.

Μαραθώνας: Μπροκάκης, Λαγουδάκης, Πασάς, Πατραμάνης (71′ Χρυσούλης), Βολιτάκης, Ροδιτάκης, Σαρλάνγκας (60′ Νταντουτάκης), Αναγνωστάκης, Ρουμπάκης (66′ Μανωλακάκης), Μιχελουδάκης, Κατσουλάκης.

Γιάννης Νικολιδάκης (Πυργιώτισσα): "Δεν είχαμε καλή παρουσία στο σημερινό παιχνίδι, ο αντίπαλος ήταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού καλύτερος από εμάς και νίκησε δίκαια.Ο προβληματισμός μας είναι πως τα παιδιά ψυχολογικά δεν είναι καλά καθώς έχουν αντιληφθεί πως η ομάδα δεν μπορεί να κρατηθεί στην κατηγορία. Γι' αυτό το λόγο βλέπω και ατομικά τα περισσότερα παιδιά έχουν μια μειωμένη απόδοση. Στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε ν’ ανέβουμε  ψυχολογικά, να προσπαθούμε περισσότερο έχοντας στόχο τις καλές εμφανίσεις".

 

mesaralive.gr  25 January, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα