Ήττα στο 85′ από τον ΠΟΑ για τον ΑΟΤ

mesaralive.gr  07 March, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ήττα στο 85′ από τον ΠΟΑ για τον ΑΟΤ

Φώτο: mesaralive

Την ομάδα του ΠΟΑ φιλοξένησε ο ΑΟΤ για την 5η αγωνιστική του ομίλου ανόδου της Α1 ΕΠΣΗ με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 0-1 και να παραμένουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα αγωνιστικά ένα παιχνίδι ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν λίγες φάσεις στις δύο εστίες. Ο ΠΟΑ στο 83ο λεπτό κέρδισε πέναλτι όμως ο Τριανταφύλλου που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών αστόχησε. Στο 85ο λεπτό ο ΠΟΑ πήρε κεφάλι στο σκόρ με τον Ρουμπάκη δίνοντας μια αγχωτική νίκη στην ομάδα του.

 

Η αναμέτρηση Λεπτό προς Λεπτό:

20′ Εκτέλεση πλάγιο του Βρεττού, ο Φραγκιαδάκης από πλάγια θέση σούταρε αλλά η μπάλα πήγε άουτ

21′ Ο Μαραγκάκης από προσωπική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, έβγαλε συρτή σέντρα στον Αναγνωστάκη όμως ο Χατζημηνάς πρόλαβε και μπλόκαρε πριν γίνει επικίνδυνος ο Αναγνωστάκης για την εστία των φιλοξενούμενων.

25′ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ απ΄τον Ρουμπάκη,η μπάλα πήρε περίεργη τροχία, όμως ο Μυλωνάκης μπλόκαρε δύσκολα.

27′ Σέντρα του Πολυχρονάκη από τα αριστερά, ο Μπερουασβίλι δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ

50′ Ενέργεια του Αναγνωστάκη απο δεξιά, έβγαλε συρτή σέντρα, ο Μπερουασβίλι σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΟΑ μπλόκαρε

63′ Ο Φραγκιαδάκης μέσα από την περιοχή, σούταρε αλλά η μπάλα πήγε έξω

65′ Σέντρα του Γιακουμάκη, κεφαλιά του Φραγκιαδάκη και η μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι

83′ Κερδίζει πέναλτι ο Ρουμπάκης, το εκτελεί ο Τριανταφύλλου αλλά η μπάλα πήγε οριζόντιο δοκάρι και άουτ

ΓΚΟΛ 85′ Ο Ρουμπάκης βγήκε σε θέση τετ α τετ, πλάσαρε τον Μυλωνάκη και έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους!

 

Συνθέσεις:

ΑΟΤυμπακίου: Μυλωνάκης, Γαργανουράκης, Ντόκο, Τριάντης, Πολυχρονάκης, Χριστοδουλάκης, Άλλα, Θαμνόπουλος, Μπερουασβίλι, Αναγνωστάκης(78′ Σούτι), Μαραγκάκης(63′ Τριάντης)

ΠΟΑ: Χατζημηνάς, Βρεττός Κ., Ρουμπάκης, Γιακουμάκης, Πετράκης, Χατζηανδρέου, Φραγκιαδάκης(71′ Βρεττός), Πετράς, Τριανταφύλλου, Μπουτσάκης, Καρβελάς

 

Δηλώσεις Προπονητών

Γιάννης Τάτσης

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών μου και για την αγωνιστικότητα και το πάθος των παικτών μου στο τακτικό κομμάτι. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν συγκροτημένες. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες φάσεις, οι παίκτες μου προσπαθήσανε παρ” όλα αυτά μας στήχησε η αναγκαστική αλλαγή του Αναγνωστάκη και αυτό μας αποσυντόνισε.»

 

Βασίλης Κρασανάκης

"Ξέραμε από την αρχή ότι θα παίξουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, το Τυμπάκι είναι πολύ δυνατό στην έδρα του. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δουν τις αδυναμίες των δύο ομάδων και το ματς στο πρώτ ημίχρονο φαινόταν ότι θα λείξει ισόπαλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να σκοράρουν κάνοντας και οι δύο ομάδες κάποιες φάσεις. Εμείς από την μεριά μας είχαμε την ατυχία να χάσουμε το πέναλτι με τον Τριανταφύλλου, όμως στην αμέσως επόμενη φάση ο Ρουμπάκης σκόραρε και κάναμε διατήρηση του σκορ μέχρι το τέλος και πήραμε το σημαντικό τρίποντο για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος."

 

mesaralive.gr  07 March, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ