Ισπανία: Ανοίγει τα σύνορά της στις χώρες της ΕΕ που ανήκουν στη Σένγκεν στις 21 Ιουνίου

Η Ισπανία θα ανοίξει τα σύνορά της στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ανήκουν στον χώρο Σένγκεν στις 21 Ιουνίου, δέκα ημέρες νωρίτερα απ΄ό,τι είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, εκτός από την Πορτογαλία με την οποία τα σύνορα θα ανοίξουν την 1η Ιουλίου, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ.
Ένας προορισμός από εκείνους με τους περισσότερους επισκέπτες στον κόσμο, η Ισπανία είναι ακόμη κλειστή στους τουρίστες και όσοι επιτρέπεται να έρθουν από το εξωτερικό πρέπει να υποβληθούν σε καραντίνα 14 ημερών.
Η ισπανική κυβέρνηση είχε πει προηγουμένως ότι θα επέτρεπε στους ξένους τουρίστες να εισέλθουν στην Ισπανία από την 1η Ιουλίου χωρίς να απαιτεί από αυτούς να τίθενται σε αυτο-απομόνωση, εκτός από τις Βαλεαρίδες νήσους που θα μπορούσαν να αρχίσουν να δέχονται τουρίστες από τη Δευτέρα στο πλαίσιο ενός δοκιμαστικού προγράμματος.
Δείτε επίσης
- Δήμος Φαιστού: Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του ΚΔΑΠμεΑ στο Κλήμα
- Zαρός: Πρεμιέρα για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις με μια ενδιαφέρουσα εσπερίδα
- Δήμος Γόρτυνας: κλειστός ο κεντρικός δρόμος των Γκαγκαλών για τους ερχόμενους μήνες
- Εκδήλωση για τη λειψυδρία: όσα ακούστηκαν στις Μοίρες
- Πυροσβεστική Κρήτης: Πάνω από 100 διασώσεις τουριστών τον χρόνο από βουνά και φαράγγια