Ξαναβγάζουν από τα συρτάρια τη μελέτη για τη Μαρίνα του Παγκρήτιου !

mesaralive.gr  27 April, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Ξαναβγάζουν από τα συρτάρια τη μελέτη για τη Μαρίνα του Παγκρήτιου !

Η Μαρίνα του Παγκρήτιου θα " κουμπώσει" με τα σχέδια της δημοτικής αρχής για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού με όχημα το Παγκρήτιο

Την πρόθεση της δημοτικής αρχής να βγάλει από το... ψυγείο την μελέτη για τη δημιουργία Μαρίνας στο Παγκρήτιο Στάδιο ανακοίνωσε σήμερα στην εκτελεστική του δήμου Ηρακλείου ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός.

Μια μελέτη που έγινε από το μηχανικό Δημήτρη  Ρομπογιαννακη για λογαριασμό του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης και προγραμματίστηκε από την προηγούμενη δημοτικής αρχή ξαναβγαίνει από τα συρτάρια και μπαίνει από τη Λότζια σε πρώτη προτεραιότητα.
Με αυτήν την πρωτοβουλία θεωρούν στο δήμο πως ξεπερνούν το σκόπελο από τα εμπόδια που φαίνεται ότι προκύπτουν από πλευράς Αρχαιολογικής Υπηρεσίας με τη Μαρίνα του Δερματά ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες ανάπτυξης για μια ολόκληρη περιοχή των Καμινίων και  των Δειλινών που έχει ανάγκη να δει την περιοχή της να κινείται και να γίνει σημείο αναφοράς για όλο το Ηράκλειο.

Παράλληλα θεωρούν στη Λότζια πως η Μαρίνα του Παγκρήτιου θα " κουμπώσει" με τα σχέδια της δημοτικής αρχής για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού με όχημα το Παγκρήτιο και θα υπηρετήσει το αφήγημα του δήμου για πάντρεμα του Ηρακλείου με τον τουρισμό κσι τον αθλητισμό που τόσο πολύ το έχει ανάγκη η πόλη για να αναπτύξει όλες τις δυνατότητες της.

Ο δήμαρχος παίρνει προσωπικά το θέμα και μάλιστα ζήτησε από τους αρμόδιους αντιδημάρχους να ζητήσουν επίσημα τη Μελέτη Ρομπογιαννάκη από τον ΟΑΚ προκειμένου να την ξαναφέρουν στο δημοτικό συμβούλιο για έγκριση !

Πηγή: cretalive.gr

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

mesaralive.gr  27 April, 2017 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα