Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τη Δια Βίου Μάθηση στη Γόρτυνα

mesaralive.gr  05 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τη Δια Βίου Μάθηση στη Γόρτυνα

Ο Δήμος Γόρτυνας και το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Γόρτυνας στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Γόρτυνας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα προγράμματα :Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας τα οποία θα αναρτηθούν προσεχώς...

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

Για πληροφορίες και εγγραφές:

Τηλ. 2892/340342 και 6973554094

email: [email protected]

Δηλώσεις συμμετοχής από Δευτέρα έως Πέμπτη (8:00-13:00) ΜΕΛΕΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας ΚΔΒΜ Δήμου Γόρτυνας).

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

mesaralive.gr  05 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα