Κακοτεχνίες και προβλήματα στο δρόμο Ηράκλειο - Μεσαρά

  28 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κακοτεχνίες και προβλήματα στο δρόμο Ηράκλειο - Μεσαρά

Κακοτεχνίες, φθορές στο οδόστρωμα και στις μπάρες ασφαλείας. Αυτό είναι το σκηνικό που συναντά κανείς στον δρόμο Ηράκλειο - Μεσαρά, έναν οδικό άξονα που πρόσφατα παραδόθηκε στην κυκλοφορία και που αποτελούσε για δεκαετίες έναν ...καημό ειδικά για τους κατοίκους της ενδοχώρας.

Το έργο πέρασε από 40 κύματα, με καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων, κινδύνευσε μέχρι και με απένταξη λίγο πριν το τέλος, όμως ολοκληρώθηκε. Μάλιστα, η παράδοσή του έγινε με ...δόξα και τιμή, καθώς ο κάθετος άξονας Ηράκλειο - Μεσαρά ήταν για δεκαετίες ένα προεκλογικό πυροτέχνημα που πάντα (από πρωθυπουργούς, υποψήφιους βουλευτές και δημάρχους) ήταν μέσα στο "κουτάκι" των υποσχέσεων.

Ωστόσο, πέρα από τα προβλήματα και τις τεχνικές δυσκολίες που είχε το συγκεκριμένο έργο, τις λάθος χαράξεις, την προσπάθεια να ξεπεραστούν γεωλογικά φαινόμενα που μόνιμα θα απειλούν το έργο, υπάρχουν και προβλήματα που είναι καθαρά αποτέλεσμα προχειρότητας και κακοτεχνίας.

Ο τάπητας που σε πολλά σημεία έχει ...σκάσει, οι προστατευτικές μπάρες και μια σειρά από άλλες κατασκευαστικές ατέλειες που διαπιστώνονται από τους οδηγούς, είναι αποτέλεσμα της πρόχειρης κατασκευής του έργου, Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς, είναι ενδεικτικές της κατάστασης που επικρατεί.

Αλήθεια, οι αρμόδιες υπηρεσίες που υπέγραψαν και παρέλαβαν το έργο, τι έχουν να πουν;

ekriti.gr

 

  28 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα