Καλά νέα για το Παγκρήτιο - “Πράσινο φως” από Τσίπρα για τη χρηματοδότηση του

  22 February, 2017 ΚΟΣΜΟΣ
Καλά νέα για το Παγκρήτιο - “Πράσινο φως” από Τσίπρα για τη χρηματοδότηση του

Το ανακοίνωσε τηλεφωνικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού στον Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη

Μια ευχάριστη είδηση έλαβε τηλεφωνικά ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης που επικοινώνησε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη ο οποίος του ανακοίνωσε ότι με εντολή του Πρωθυπουργού θα "τρέξει" η χρηματοδότηση για το στέγαστρο του Παγκρητίου Σταδίου. 

Σύμφωνα με τον Υφυπουργό στη συνάντηση που είχε με τον κ Αλέξη Τσίπρα το ζήτημα τέθηκε επί τάπητος με το Πρωθυπουργό να δίνει το πράσινο φως για τη χρηματοδότηση του έργου. 

Πρόκειται για ένα αίτημα το οποίο είχε θέσει επιτακτικά ο δήμαρχος Ηρακλείου στη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό τον Δεκέμβριο ενώ σήμερα έφτασαν τα καλά νέα για τη θετική εξέλιξη της υπόθεσης. 

Την Παρασκευή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνάντηση του αντιδημάρχου Αθλητισμού Κ. Βαρδαβά με τον Υφυπουργό κ. Βασιλειάδη παρόντος και του Περιφερειάρχη Κρήτης προκειμένου να συζητηθουν εκτενώς όλες οι λεπτομέρειες της χρηματοδότησης. Παρών θα είναι και ο μελετητής της αθλητικής εταιρίας του δήμου που είχε αναλάβει το στατική μελέτη Παγκρητίου προκειμένου να συζητηθούν και όλες οι τις τεχνικές λεπτομέρειες. 

 

cretalive.gr

 

  22 February, 2017 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα