Κάλεσμα για συμμετοχή, στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων των Νηπιαγωγείων Τυμπακίου

mesaralive.gr  22 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κάλεσμα για συμμετοχή, στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων των Νηπιαγωγείων Τυμπακίου

Στην ενεργή συμμετοχή όλων η οποία είναι απαραίτητη, αναφέρεται σχετικό κάλεσμα προς τους γονείς των παιδιών των Νηπιαγωγείων Τυμπακίου.

Στο κάλεσμα αναφέρεται «Αγαπητοί γονείς, η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και ευχόμαστε ολόψυχα να είναι δημιουργική, με υγεία και καλή πρόοδο.
Ο σκοπός του συλλόγου φέτος όπως και κάθε χρόνο είναι να προσφέρει στα παιδιά, μια χρονιά γεμάτη με δραστηριότητες, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και ενημέρωση για τους γονείς, μετά το έργο των νηπιαγωγών και σε συνεργασία με αυτούς. Επίσης, με ότι μέσα διαθέτει, η προσπάθεια για επίλυση προβλημάτων της σχολικής μας κοινότητας, είναι σημαντική προσφορά.
Η ενεργή συμμετοχή όλων , μα κυρίως του Δ.Σ του συλλόγου είναι αναγκαία για να συνεχιστεί η πλούσια δράση προς όφελος των παιδιών μας.
Καλούμε τους γονείς- κηδεμόνες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο Δ.Σ του συλλόγου να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο : 6980292766 (Χατζηδάκη Αλεξάνδρα) ώστε να οργανωθούμε από νωρίς.
Η πρώτη συνάντηση των υποψήφιων μελών για το Δ.Σ. θα γίνει την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Νηπιαγωγείων. Σας περιμένουμε!».

 

mesaralive.gr  22 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ