«Καλέσσα working group»

  28 January, 2019 ΑΡΘΡΑ
«Καλέσσα working group»

Η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων τοπικού Συμβουλίου και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στο Δήμο Μαλεβιζίου, με το συνδυασμό του Μενέλαου Μποκέα, είναι πλέον γεγονός!

Θέλοντας να έχουν τον πλέον ενεργό ρόλο στη διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών, οι υποψήφιοι - που καλύπτουν όλο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας - πραγματοποίησαν το πρώτο «Καλέσσα working group», στοχεύοντας - όπως τόνισαν-  στην αλλαγή σελίδας, όχι μόνο στο χωριό τους, αλλά και στο Δήμο γενικότερα.

Σύμφωνα με τους ίδιους, τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι κάτοικοι των Καλεσσών, ως αποτέλεσμα των παθογενειών που έχουν γίνει κατεστημένο τα τελευταία χρόνια στο Μαλεβίζι, έχουν κινητοποιήσει τους πολίτες, οι οποίοι θέλουν να σπάσει το «απόστημα», απαιτούν πλέον αλλαγή νοοτροπίας και εξάλειψη κάθε λογικής παλαιοκομματικού και παρωχημένου τύπου, η οποία περιορίζεται στις ασφαλτοστρώσεις και το «κλείσιμο του ματιού».

Η συνάντηση ανάμεσα στους υποψήφιους πραγματοποιήθηκε χθες και σε αυτήν τέθηκαν επί τάπητος όλα τα «ανοικτά» μέτωπα και τα άλυτα ζητήματα, που παραμένουν άλυτα εδώ και πολλά χρόνια, αφήνοντας τα Καλέσσα στο περιθώριο. Ένα χωριό με τεράστια δυναμική, που θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί, είναι κομπάρσος των εξελίξεων με την ευθύνη να βαραίνει ξεκάθαρα όσους ως σήμερα, έχουν τα ηνία του Δήμου.

Δέσμευση όσων συμμετείχαν στη συνάντηση είναι πως η προσπάθεια θα εντατικοποιηθεί, όπως και οι συζητήσεις για τους υποψήφιους, καλώντας για αυτό το λόγο όλους όσους επιθυμούν αλλαγή στο Μαλεβίζι σε κάθε επίπεδο να ενισχύουν αυτόν τον αγώνα.

 

  28 January, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα