Καλή δύναμη σε μαθητές και γονείς, εύχεται ο Δήμαρχος Φαιστού

  15 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Καλή δύναμη σε μαθητές και γονείς, εύχεται ο Δήμαρχος Φαιστού

Δήλωση του Γρηγόρη Νικολιδάκη με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων.

"Η φετινή χρονιά των Πανελλήνιων Εξετάσεων συμπίπτει με μία από τις πιο δύσκολες συγκυρίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, όπως είναι αυτή της πανδημίας του κοροναϊού. Κι αυτό μας κάνει να αντιληφθούμε πως κάθε «μάχη» και κάθε προσπάθεια είναι μοναδική, αλλά δεν είναι η μόνη και σίγουρα δεν είναι η τελευταία. Γι’ αυτό εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους, αλλά και τις οικογένειες τους που ακούραστα υποστηρίζουν την προσπάθεια, καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

Τους θυμίζω παράλληλα, πως η Πανελλήνιες είναι ένα μόνο σκαλοπάτι στη σκάλα της ζωής. Ας δει λοιπόν κάθε υποψήφια και κάθε υποψήφιος αυτή την προσπάθεια σαν ένα ακόμα βήμα, διατηρώντας όμως το βλέμμα στραμμένο προς τα εμπρός σε όσα πρόκειται να έρθουν. Ο Δήμος Φαιστού εμπιστεύεται τη νέα γενιά κι έχει ανάγκη ανθρώπους χρήσιμους με Παιδεία και ανοιχτό μυαλό. 

Αυτοί οι άνθρωποι βγαίνουν μέσα από την οικογένεια, τα σχολεία, την διαρκή προσπάθεια και τις καθημερινές εξετάσεις, που δεν σταματούν σε κάποια μαθήματα. Με αυτή τη σκέψη, υποψήφιες και υποψήφιοι δώστε το δικό σας αγώνα σήμερα κι ετοιμαστείτε για το αύριο που σας περιμένει.  

 

  15 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα