Καλή Επιτυχία Ελλάδα! Καλή επιτυχία Μανώλη Στεφανουδάκη!

mesaralive.gr  31 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Καλή Επιτυχία Ελλάδα! Καλή επιτυχία Μανώλη Στεφανουδάκη!

Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, Υπουργών, Υφυπουργών, αλλά και αρχηγών πολιτικών κομμάτων, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα, η επίσημη παρουσίαση της Παραολυμπιακής ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδας στους Αγώνες του Ρίο (7-18 Σεπτεμβρίου).

Μεταξύ των Ελλήνων Αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Παραολυμπιάδα του Ρίο και ο Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μανώλης Στεφανουδάκης.

Ο Μανώλης που πολλές φορές έχει κάνει υπερήφανη την Ελλάδα μαζί με άλλους συναθλητές του, αλλά και την Κρήτη και τη Μεσαρά ως Μεσαρίτης, ετοιμάζεται τα τελευταία χρόνια   μέσα από σκληρή προετοιμασία γι΄ αυτή την αγωνιστική του παρουσία στην Παραολυμπιάδα του Ρίο! Η ώρα έφτασε και χθες ο Μανώλης , λίγη ώρα πριν την παρουσίαση της Παραολυμπιακής Ομάδας στο Caravel, μιλώντας στο mesaralive.gr  μας είπε ότι ταξιδεύει στο Ρίο έχοντας μαζί του την αγάπη του κόσμου να του δίνει δύναμη προσθέτοντας ότι πάει στην Παραολυμπιάδα και θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για το καλύτερο αποτέλεσμα!!!!!!!!!!!

Το mesaralive.gr εύχεται στο Μεσαρίτη αθλητή και σε ολόκληρη την Παραολυμπιακή ομάδα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!

 

mesaralive.gr  31 August, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ