Καλός ο καιρός σήμερα!

  24 May, 2020 ΑΡΘΡΑ
Καλός ο καιρός σήμερα!

Αίθριος ο καιρός με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στην Κρήτη, με ηλιοφάνεια, μέτριους ανέμους και άνοδο της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Ειδικότερα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει για σήμερα στην Κρήτη γενικά αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως έως και 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φθάσει τους 25-26 βαθμούς Κελσίου.

Όσον αφορά στη γενική πρόγνωση του καιρού για ολόκληρη την Ελλάδα, το meteo.gr/Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών προβλέπει:

"Την Κυριακή 24 Μαΐου σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια θα αυξηθούν δίνοντας όμβρους και σποραδικές καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 28 βαθμούς, στην Ήπειρο από 12 έως 27, στη Θεσσαλία από 9 έως 30 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 26 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά τμήματα του Αιγαίου όπου θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 6 με 7 μποφόρ".

 

  24 May, 2020 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα