Κανουν κόντρες στο νέο δρομο της Μεσαράς

ΠΑΤΡΙΣ  23 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κανουν κόντρες στο νέο δρομο της Μεσαράς

Δεν πρόλαβε να παραδοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος της Μεσσαράς και άρχισαν τα παρατράγουδα, καθώς κάποιοι παραβλέποντας τους κινδύνους για το τι μπορεί να προκληθεί, άρχισαν τους επικίνδυνους ελιγμούς και τις προσπεράσεις μέσα στις σήραγγες.

Κάποιοι, οι οποίοι προφανώς θεωρούν ότι όλοι οι δρόμοι είναι βιλαέτι τους, βάλθηκαν να κάνουν την πλάκα τους, γκαζώνοντας μέσα στο τούνελ προκαλώντας πανικό στους διερχόμενους οδηγούς. Οι συμπεριφορές αυτές, που είναι ευτυχώς μεμονωμένες,  έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις αλλά και το φόβο να μην πάρουν γενικευμένο χαρακτήρα.

Το όλο θέμα όπως είναι αναμενόμενο, έχει θορυβήσει τον ΟΑΚ που εφιστά την προσοχή αλλά και παράλληλα υπογραμμίζει την ευθύνη των οδηγών και για τη ζωή τους αλλά και για τη ζωή των άλλων. Ο διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Γιώργος Αγαπάκης σημειώνει ότι όλοι οι οδηγοί οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικοί σε δύο κρίσιμα ζητήματα.

Αφενός τα όρια ταχύτητας που δεν μπορούν να ξεπερνούν τα 80 χιλ.  και αφετέρου τις προσπεράσεις που δεν επιτρέπονται μέσα στα τούνελ. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, «πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όλοι για την ασφάλεια όχι μόνο τη δική μας αλλά και των άλλων. Ο δρόμος αυτός έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, και κανόνες που πρέπει να γίνονται σεβαστοί από όλους διότι σε αντίθετη περίπτωση δημιουργούνται σοβαροί κίνδυνοι ατυχήματος».

 

ΠΑΤΡΙΣ  23 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα