Κάποιος παίζει με τις βάνες και τα νεύρα κατοίκων και προέδρων

mesaralive.gr  15 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Κάποιος παίζει με τις βάνες και τα νεύρα κατοίκων και προέδρων

Φωτο: acrtoolsnet.com

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από την καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος της Γρηγοριάς στο Δημοτικό Συμβούλιο για το κλείσιμο της βάνας της ύδρευσης που άφησε χωρίς νερό το χωριό και κάποιοι «έβαλαν χέρι» και στην γεώτρηση του Κορακιά.

Αυτό ανέφερε μιλώντας στο mesaralive.gr ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Φαιστού και πρόεδρος του Τυμπακίου κ. Μανώλης Στυλιανάκης σημειώνοντας ότι  «την Τετάρτη το πρωί συνδέθηκε η γεώτρηση του Μαγείρου και την Πέμπτη το πρωί ο υδραυλικός του Δήμου βρήκε κλειστή τη βάνα στην γεώτρηση της Κορακιάς.

Δεν το έκανε ο υδραυλικός, ούτε και άνθρωπος του Δήμου, δεν ξέρω ποιος πειράζει τις γεωτρήσεις και για πιο λόγο.

Την ίδια καταγγελία είχαμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον πρόεδρο της Γρηγοριάς, ότι κάποιοι του έκλεισαν τη βάνα που δίνει νερό ύδρευσης και άφησαν την Γρηγοριά χωρίς νερό.

Όταν ανέβηκε στη δεξαμενή την είδε γεμάτη και τη βάνα κλειστή και μάλιστα την είχαν σφίξει τόσο πολύ που δυσκολεύτηκαν να την ανοίξουν….» αναφέρει ο κ. Στυλιανάκης.

Το ποιος παίζει με τις βάνες, τις γεωτρήσεις και τα νεύρα προέδρων και κατοίκων δεν γνωρίζουμε…

Όπως το να αφήνεις ολόκληρο χωριό χωρίς νερό δεν είναι αστείο…. Γι΄ αυτό καλό θα είναι κάποιοι που προβαίνουν σε τέτοιου είδους ενέργειες να σταματήσουν…

 

mesaralive.gr  15 August, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα