Καθημερινή η παρουσία υπαλλήλου «φύλακα» στο Σταθμό Μεταφόρτωσης των Μοιρών

mesaralive.gr  08 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Καθημερινή η παρουσία υπαλλήλου «φύλακα» στο Σταθμό Μεταφόρτωσης των Μοιρών

φωτο:mesaralive.gr

Την απόφαση να στερήσει ένα υπάλληλο καθαριότητας από τις ανάγκες της υπηρεσίας και να τον τοποθετήσει ως φύλακα στο Σταθμό Μεταφόρτωσης των Μοιρών, πήρε ο Αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Χαριτάκης, αφού λύση στην κακή νοοτροπία όπως όλα δείχνουν δεν βρίσκεται.

Πάλι σήμερα κάποιοι είχαν κλείσει με κλαδιά από φοίνικες την είσοδο του Σταθμού Μεταφόρτωσης, ενώ κάποιοι άλλοι είχαν τοποθετήσει και μπάζα.

Και βέβαια δεν έλειψε και η φωτιά που από το Καλοκαίρι έχει σχεδόν «καθημερινή» παρουσία στο Σταθμό Μεταφόρτωσης με τους καπνούς να πνίγουν τον κάμπο.

«Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι χώρος εναπόθεσης αλλά χώρος μεταφόρτωσης.

Αν έχουν σκουπίδια θα πρέπει να τα βάζουν στο κοντέινερ και απαγορεύεται ρητά η εναπόθεση οικοδομικών υλικών. Το έχουμε πει το έχουμε ξαναπεί.

Ο Δήμος πληρώνει αδρά την μεταφορά και εναπόθεση των απορριμμάτων, πληρώνει με το κιλό, οπότε καταλαβαίνουμε ότι με τα μπάζα αυτό το βάρος πολλαπλασιάζεται.

Από την άλλη έχουμε και τις φωτιές που έχουν γίνει πραγματικός εφιάλτης.

Αυτό πρέπει να σταματήσει, γι΄ αυτό αποφάσισα να υπάρχει καθημερινά στο Σταθμό Μεταφόρτωσης των Μοιρών ένα άτομο το οποίο στερώ από την υπηρεσία καθαριότητας, ωστόσο κάποιος πρέπει να κάνει φύλαξη και στο Σταθμό Μεταφόρτωσης…

Αν εντοπιστεί κάποιος που παρανομεί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα» ξεκαθαρίζει ο κ. Χαριτάκης.

 

mesaralive.gr  08 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα