Κέντρο Πιστοποίησης Πληροφορικής το ΓΕΛ Τυμπακίου

mesaralive.gr  29 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κέντρο Πιστοποίησης Πληροφορικής το ΓΕΛ Τυμπακίου

Φωτο: frontistirionet.gr

Στο Λύκειο Τυμπακίου θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες ΔΩΡΕΑΝ κρατικές εξετάσεις πιστοποίησης ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ για μαθητές της Γ΄ τάξης Γυμνασίου του τρέχοντος σχολικού έτους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γενικό Λύκειο Τυμπακίου είναι το ένα από τα δύο κέντρα πιστοποίησης Πληροφορικής στο Νομό (το δεύτερο είναι στο Ηράκλειο). Να τονιστεί ότι στις 4 Ιουνίου λήγει η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους μαθητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης.

 Στην σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση του Λυκείου Τυμπακίου αναφέρεται «Οι γνώσεις και οι δεξιότητες της πληροφορικής αποτελούν σημαντικό εφόδιο για την μετέπειτα εκπαιδευτική πορεία καθώς και για τη μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία των μαθητών τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

 Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί στο εργαστήριο της πληροφορικής του σχολείου μας, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της τρέχουσας σχολικής χρονιάς .

 Όσοι μαθητές επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους υποχρεωτικά μέχρι 04/06/2015, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://com2cert.cti.gr/.

επιλογή μενού «ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ» - «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ»

συμπληρώνοντας αρχικά τη φόρμα απόκτησης κωδικών πρόσβασης στο σύστημα των αιτήσεων συμμετοχής.

 Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του σχολείου  2892051146».

 

mesaralive.gr  29 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα