Κληρώσεις Champions-Europa League: Δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ-Χαμόγελα για Αρη και ΟΦΗ

  31 August, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Κληρώσεις Champions-Europa League: Δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ-Χαμόγελα για Αρη και ΟΦΗ

Αναμεικτα συναισθήματα για τους εκπροσώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου

Άτυχος για μια ακόμη φορά σε κλήρωση του Champions League στάθηκε ο ΠΑΟΚ.

Από τη διαδικασία που έγινε στη Νιόν προέκυψε ο πιο ανεπιθύμητος αντίπαλος μεταξύ αυτών που θα μπορούσε να έχει ο «δικέφαλος του Βορρά» στην προσπάθεια να πλησιάσει στους ομίλους, καθώς έπεσε ξανά στην Μπενφίκα.

Αν και θα προτιμούσαν λοιπόν κάποια εκ των Ντιναμό Κιέβου ή Γάνδης (που επίσης ήταν υποψήφιες αντίπαλοι) οι Θεσσαλονικείς θα διεκδικήσουν τουλάχιστον την πρόκριση από τον γ' προκριματικό γύρο ως γηπεδούχοι, φιλοξενώντας τους «αετούς» στην Τούμπα στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου.

Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ καταφέρει να περάσει, θα κληθεί να αντιμετωπίσει στα πλέι-οφ της διοργάνωσης (σε διπλά παιχνίδια) τη ρωσική Κράσνονταρ.

Όσο για τ' άλλα δυο ζευγάρια που προέκυψαν από τη σημερινή κλήρωση, είναι τα Ντιναμό Κιέβου-Άλκμααρ και Γάνδη-Ραπίντ Βιέννης.

Με Κοβάλιβκα ο Άρης - Με Απόλλωνα Λεμεσού ο ΟΦΗ

Χαμόγελα έφερε η κλήρωση των β’ προκριματικού γύρου του Europa League σε Άρη και ΟΦΗ.

Τόσο οι «κίτρινοι», όσο και οι Κρητικοί θα έχουν τον πιο βατό αντίπαλο που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Οι μεν Θεσσαλονικείς απέφυγαν την πανίσχυρη Τότεναμ και την Χάποελ Μπερ Σεβά και θα βρουν απέναντί του την «πρωτάρα» στην Ευρώπη, Κόλος Κοβάλιβκα από την Ουκρανία.

Όσο για την ομάδα του Γιώργου Σίμου, θα τεθεί αντιμέτωπη με τον υπολογίσιμο Απόλλωνα Λεμεσού, ωστόσο είναι επίσης ικανοποιημένη, καθώς οι άλλοι δυο υποψήφιοι αντίπαλοί της ήταν οι Γρανάδα και Στεάουα Βουκουρεστίου.

Παράλληλα, η τύχη ευνόησε τις ελληνικές ομάδες και όσον αφορά στην έδρα, καθώς αμφότερες θα υποδεχθούν τους αντιπάλους τους στα μονά παιχνίδια που θα γίνουν στις 17 Σεπτεμβρίου.

 

  31 August, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα