Κορονoϊός :  Καμπανάκι κινδύνου απο τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ

  17 August, 2021 ΑΡΘΡΑ
Κορονoϊός :  Καμπανάκι κινδύνου απο τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ

Τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί μια σημαντική αύξηση των κρουσμάτων στην Κρήτη και ειδικότερα στο Ηράκλειο. Αυτό οδήγησε τις αρχές να πάρουν την απόφαση για ένα μίνι Lockdown στην πόλη, ενώ λίγο νωρίτερα είχε γίνει κάτι αντίστοιχο και στα Χανιά.

Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο του. Ο Γιώργος Χαλκιαδάκης υποστήριξε ότι αναμένει έξαρση το επόμενο διάστημα που οφείλεται στη γενικότερη χαλάρωση που υπάρχει λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.

Ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ
Ο κ. Χαλκιαδάκης τόνισε ότι στο ΠΑΓΝΗ υπάρχουν 46 νοσηλευόμενοι, 31 στην κλινική Covid και 15 στις ΜΕΘ. Όπως υποστήριξε αυτό δημιουργεί μεγάλη πίεση στο νοσοκομείο, ενώ αποκάλυψε ότι όσοι νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι ανεμβολίαστοι.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι υπάρχουν και εμβολιασμένοι στην κλινική κορονοϊού, αλλά συνήθως είναι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που νοσούν ελαφριά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι μια γυναίκα 101 ετών, πλήρως εμβολιασμένη, που βρέθηκε θετική και είχε μια ελαφριά νόσηση.

«Πρέπει όλοι μας να πάμε να εμβολιαστούμε, όσοι δεν έχουμε εμβολιαστεί», κατέληξε.

 

  17 August, 2021 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα