Κορυφαίος Αθλητής ΑμεΑ στα Βραβεία του ΠΣΑΤ ο Μανώλης Στεφανουδάκης!

mesaralive.gr  22 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Κορυφαίος Αθλητής ΑμεΑ στα Βραβεία του ΠΣΑΤ ο Μανώλης Στεφανουδάκης!

Κορυφαίος αθλητής με αναπηρία, ανακηρύχτηκε απόψε ο Γίγαντας Μεσαρίτης Αθλητής Μανώλης Στεφανουδάκης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Παγκόσμιος Ρέκορντμαν, κατά τη διάρκεια της λαμπρής εκδήλωσης στην Banquet του Μεγάρου Μουσικής.

Να σημειωθεί ότι στη μεγάλη Γιορτή Βράβευσης των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού για το 2015, ανακηρύσσονται  κορυφαίοι αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, ομάδες και αθλητές-αθλήτριες με αναπηρία, όπως αυτοί προέκυψαν μετά από ψηφοφορία μεταξύ των επαγγελματιών αθλητικών δημοσιογράφων-μελών του ΠΣΑΤ.

Στις δηλώσεις του ο Μανώλης Στεφανουδάκης ανέφερε «ευχαριστώ τους αθλητικούς συντάκτες  οι οποίοι προβάλουν το χώρο του Αθλητισμού για ΑμεΑ. Είναι κάτι σπουδαίο για εμάς. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία που καταβάλει καθημερινά κάθε προσπάθεια για να καταφέρει να μας προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια. Επίσης ευχαριστώ την οικογένειά μου, που όλα αυτά τα χρόνια στέκεται δίπλα μου. Την σύζηγό μου, τα αδέρφια μου, την μητέρα μου και τον πατέρα μου που στέκονται στυλοβάτες στην προσπάθειά μου. Ευχαριστώ τους προπονητές μου, τον Γιώργο Βαρβεράκη, τον Ιπποκράτη Σκαντζάκη και τον Ιάκωβο Ιωαννίδη, που βρίσκονται καθημερινά στο γήπεδο και καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο που έχει σταθεί δίπλα μου όλο αυτό τον καιρό, και ο οποίος δεν θέλει να ακούγεται το όνομά του, το Μανώλη Σαββάκη με τον οποίο καταφέρνουμε και κάνουμε σπουδαία προετοιμασία κάθε χρόνο. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, χαρά στα σπίτια τους και ευτυχία», δήλωσε ο Μανώλης Στεφανουδάκης  καταχειροκροτούμενος,  παραλαμβάνοντας το βραβείο για τον τίτλου του Κορυφαίου Αθλητή ΑμεΑ 2015!

Το mesaralive.gr συγχαίρει το μεγάλο αθλητή, που συνεχίζει να κάνει υπερήφανους τους Μεσαρίτες αλλά και ολόκληρη την Κρήτη!

Οι φωτογραφίες του mesaralive.gr είναι από την απευθείας μετάδοση της NOVA Sports1 Live

 

mesaralive.gr  22 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα