Κορυφαίος και στη σφαιροβολία ο Μανώλης Στεφανουδάκης!

mesaralive.gr  07 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Κορυφαίος και στη σφαιροβολία ο Μανώλης Στεφανουδάκης!

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει η αγωνιστική χρονιά για το Γίγαντα Χρυσό Παραολυμπιονίκη του Ρίο Μανώλη Στεφανουδάκη, αφού μετά τις χρυσές διακρίσεις του σε Dubai και Τυνησία, έρχονται ακόμα δυο πρωτιές αυτή τη φορά σε Ευρωπαϊκό έδαφος!

Γιατί μπορεί το αγώνισμά του Μανώλη να είναι ο ακοντισμός, ωστόσο σήμερα  κατάφερε για άλλη μια φορά να κάνει το δύο στα δύο, κερδίζοντας την πρωτιά και στη σφαιροβολία στο World para athletic grand prix Riety 2017 στην Ιταλία! 

Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο που για πρώτη φορά αγωνίζεται σε αγώνες του εξωτερικού έχοντας δίπλα του τον Προπονητή του Ιπποκράτη Σκαντζάκη, και μετά την πρωτιά στον ακοντισμό  με τη φοβερή βολή στα 29,69 ,  κατάφερε σήμερα το πρωί να πάρει την πρωτιά, με βολή 8.10 και στη σφαιροβολία,  αφήνοντας πίσω του τον Ιταλό SUMA Piero Rosario και τον Λευκορώσο FILCHUK Andrei!

Στην πρώτη του βολή ο Μανώλης έριξε 7,45, στην δεύτερη βολή 7,91, ενώ στην τρίτη του βολή έκανε το 8,10 που του χάρισε και την πρωτιά.  Η τέταρτη και πέμπτη βολή του ήταν στα 7,82 και η έκτη βολή στα 7,77.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης ευχαριστεί όλους όσους στηρίζουν την προσπάθειά του:

*     Τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη ο οποίος τον συνοδεύει στους αγώνες στην Ιταλία και Ιωαννίδη Ιάκωβο. 

Τα μέλη της Εοαμ ΑμεΑ, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή του σε αυτούς τους αγώνες. 

*   Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους των εταιρειών που τον  στηρίζουν οικονομικά. 

"Συγκεκριμένα ευχαριστώ τα μέλη του μεγάλου μου χορηγού ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, και τους ανθρώπους των εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ, INTERCLINIC, G&G, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που φροντίζουν να κάνουν το όνειρο του πρωταθλητισμού πραγματικότητα" αναφέρει ο Μανώλης Στεφανουδάκης!.

 

mesaralive.gr  07 May, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα