Κορυφώνεται η αγωνία για τον 33χρονο Μιχάλη-Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας στους Καλούς Λιμένες

  02 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον 33χρονο Μιχάλη-Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας στους Καλούς Λιμένες

Κανένα ίχνος του 33χρονου ψαροντουφεκά-Το οπτικό υλικό από τον Σταθμό εφοδιασμού καυσίμων στο Μικρονήσι ίσως βοηθήσει στις έρευνες των αρχών

Σε συνεχή επαφή με το Υπουργείο Ναυτιλίας βρίσκεται το Λιμενικό τοπικά, σε σχέση με την αναζήτηση του 33χρονου ψαροντουφεκά, που αγνοείται για 6η ημέρα σήμερα.

Χθες οι έρευνες διενεργήθηκαν σε μεγαλύτερη ακτίνα από ότι τις προηγούμενες ημέρες, με δεδομένη και την ύφεση των καιρικών φαινομένων.

Το νεότερο πάντως στοιχείο  έχει να κάνει με μια κίνηση που κατέγραψαν  κάμερες ασφαλείας του Σταθμού εφοδιασμού καυσίμων στο Μικρονήσι που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την προβλήτα των Καλών Λιμένων.

Οι κάμερες ασφαλείας της ΣΕΚΑ, φαίνεται να κατέγραψαν την ημέρα εξαφάνισης του 33χρονου «κάτι»  να επιπλέει στην θαλάσσια περιοχή.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για φιγούρα, κάποιο αντικείμενο ή οτιδήποτε άλλο, πάντως υπήρξε καταγραφή «κίνησης» ακριβώς εκείνη την ημέρα οπότε και να σημειωθεί επίσης  οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλύτερες.

Από την επόμενη ημέρα, ο καιρός άλλαξε άρδην και στην περιοχή για τα επομενα 24ώρα, επικράτησαν πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες με την θάλασσα συνεχώς φουρτουνιασμένη, εξαιτίας και των θυελλωδών ανέμων.

Σήμερα οι έρευνες δεν έχουν ξεκινήσει, με τους λιμενικούς των Καλών Λιμένων να περιμένουν το «πράσινο φως» από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Επιχειρήσεων του Υπουργείου.

Nα θυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί , το ψαροντούφεκο και μέρος του καταδυτικού εξοπλισμού του 33χρονου.

 

  02 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα