Κορυφώνεται η αγωνία για τους δύο αγνοοούμενους

  11 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κορυφώνεται η αγωνία για τους δύο αγνοοούμενους

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου χάθηκε την περασμένη Κυριακή, ενώ άφαντος παραμένει από προχθές και ο 53χρονος Γιώργος Κατσαπρακάκης

Κορυφώνεται η αγωνίες για τις οικογένειες του Γιώργου Τριανταφύλλου και του Γιώργου Κατσαπρακάκη, που αγνοούνται τα τελευταία 24ωρα, παρά τις εντατικές έρευνες των αρχών.

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου χάθηκε την περασμένη Κυριακή, ενώ άφαντος παραμένει από προχθές και ο 53χρονος Γιώργος Κατσαπρακάκης, ο οποίος εθεάθη τελευταία φορά στα Πραιτώρια του δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Για τον Γ.Τριανταφύλλου έχει εκδοθεί silver alert από τη «Γραμμή Ζωής». Ο 83χρονος όταν έφυγε από το σπίτι του φορούσε πράσινο κοτλέ παντελόνι, μπεζ καρό πουκάμισο, μπεζ σουέντ παλτό και καφέ παπούτσια. Εχει καστανά μάτια, ύψος 1,76 και είναι εύσωμος. Το αυτοκίνητό του είναι ένα ανθρακί χρώματος Honda Civic, με αριθμό κυκλοφορίας ΗΚΚ 4615.

Ο 53χρονος Γ.Κατσαπρακάκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει η αστυνομία από τους οικείους του, το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στην περιοχή του Τεφελίου, όπου φάνηκε το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου. Υπάρχει επίσης μια πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο ίδιος τηλεφώνησε σε συγγενικό του πρόσωπο και ανέφερε ότι βρίσκεται σε κάποια περιοχή, αλλά χωρίς να γνωρίζει πού ακριβώς.

Ο 53χρονος έχει άσπρα γένια και όταν εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, μαύρο δερμάτινο μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

Να σημειωθεί ότι Σαμαρείτες Μοιρών και Ηρακλείου με ανακοινωση τους έκαναν γνωστό ότι έχουν σταματήσει προσωρινά τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

 

  11 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα