Κρατούμενος στην Αγυιά Χανίων πήρε άδεια, έκανε τη ληστεία κι επέστρεψε!

mesaralive.gr  04 June, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Κρατούμενος στην Αγυιά Χανίων πήρε άδεια, έκανε τη ληστεία κι επέστρεψε!

Κρατούμενος στην Αγυιά Χανίων και αστυνομικός στη ληστεία του Πάνου Καλλίτση

Εξιχνιάστηκε όπως άλλωστε αναμενόταν από την Ασφάλεια Αττικής η αιματηρή απόπειρα ληστείας σε βάρος του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου της 30ης Ιανουαρίου στον περιφερειακό του Λυκαβηττού.

Δράστες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι τρία άτομα. Δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός οι οποίοι σύμφωνα με την Αστυνομία, προσέγγισαν τον γνωστό κομμωτη και τον πυροβόλησαν για να του αρπάξουν την τσάντα με τα μετρητά. Ο κομμωτής και η σύζυγός του μετέβησαν ήδη στη ΓΑΔΑ και, σύμφωνα με πληροφορίες, αναγνώρισαν στο πρόσωπο των προσαχθέντων τους δράστες της αιματηρής επίθεσης.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο ένας Έλληνας είναι παλιός γνώριμος των αρχών, βρισκόταν στη φυλακή της Αγυιάς Χανίων πήρε άδεια - συμμετείχε στο αιματηρό χτύπημα - και επέστρεψε στις φυλακές, ο άλλος είναι αστυνομικός που πέρασε από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ και ο αλλοδαπός ιρακινής καταγωγής.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ποιοί ήταν οι δύο από τους τρεις που πυροβόλησαν τον Καλλίτση τραυματίζοντάς τον σοβαρά όπως επίσης για ποιο λόγο δεν πήραν την τσάντα που είχε μέσα στο αυτοκίνητο. 

 

 

Πηγή Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

 

mesaralive.gr  04 June, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα