Κρήτη: Ισχυρές βροχοπτώσεις κατά το τόπους μέχρι το απόγευμα

  16 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Κρήτη: Ισχυρές βροχοπτώσεις κατά το τόπους μέχρι το απόγευμα

Άστατος θα είναι και σήμερα ο καιρός με βροχές στα νότια, ομίχλες στα βόρεια και ηλιοφάνεια στα κεντρικά και δυτικά της χώρας.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, για σήμερα αναμένονται βροχές και καταιγίδες, που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, σε Κρήτη και Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα αναμένεται να κρατήσουν ως το απόγευμα, όταν και θα εξασθενήσουν πρόσκαιρα, καθώς αναμένεται να επανέλθουν την Παρασκευή.

Σε υψηλά επίπεδα θα είναι η υγρασία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καθώς αναμένονται ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, στα βόρεια, δυτικά και κεντρικά της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ, με την θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια επίπεδα με χθες.

Η πρόγνωση του καιρού στην Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται κυρίως στην Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην Κρήτη πιθανόν θα είναι κατά τόπους ισχυρά και από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι ανεμοι θα πνέυν βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα δυτικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
 

 

  16 January, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα