Κυπελλο ΕΠΣΗ: Γιούχτας-ΠΑΟΚ  το ζευγάρι του τελικού στο Τυμπάκι

  06 May, 2023 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Κυπελλο ΕΠΣΗ: Γιούχτας-ΠΑΟΚ  το ζευγάρι του τελικού στο Τυμπάκι

Με το άνετο 4-0 κόντρα στο Ασήμι, ο ΠΑΟΚ το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Final Four που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Τυμπάκι!

Με τον Κουράκη να σκοράρει νωρίς (3΄και 12΄) και άλλα δυο γκολ από τους Στεφανάκη και Ρογδάκη έφτασε στο τελικό 4-0 επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του απόλυτου φαβορί...

Να σημειώσουμε πως στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ ο Κουράκης ύψωσε τη φανέλα με το Νο17 για να το αφιερώσει στον συνεργάτη του Βασιλη Κρασανάκη, Τάσο Τριανταφύλλου που πενθεί για τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας...

ΠΑΟΚρουσώνα (Βασίλης Κρασανάκης): Βλαχάκης, Στεφανάκης, Σηφάκης, Κανδηλάκης, Βαρδής (46′ Μεμοτσέλα), Μαυροειδής, Παπαδιός, Γαρεφαλάκης (71′ Μεταξάκης), Τριάντης (71′ Μαγάκης), Ανωγειανάκης (85′ Ρογδάκης), Κουράκης (88′ Μπορμπουδάκης)

Ασήμι (Στέλιος Ανωγειανάκης): Κασμερίδης, Μασέλης, Σφακιανάκης, Χατζηπαυλίδης Α., Αντωνάκης (62′ Χατζηκωνσταντίνου), Οικονομάκης (88′ Ορφανουδάκης), Μακράκης (62′ Αβραμίδης), Ψωμάς (88′ Ανδρεαδάκης), Ντρομπονίκου, Ξαγοραράκης, Μπέρκης (62′ Μακράκης Γ.)

Πήρε τη ματσάρα ο Γιούχτας

Θρίλερ στον ημιτελικό του Final Four με άρωμα Γ΄Εθνικής: Στο τέλος χαμογέλασε ο Γιούχτας που θα είναι τελικά ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, καθώς μετά από ένα ματς γκραν γκινιόλ που ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2 λύγισε στα πέναλτι τον Πόρο!

Στην κανονική διάρκεια ο Άγγελος Καστελιανάκης έδωσε δύο φορές το προβάδισμα στον Πόρο ωστόσο η ομάδα των Αρχανών ισοφάρισε ισάριθμες με τρομερό ανάποδο ψαλίδι του Ροβίθη και προβολή του Μηνά Τζανή (2-2)!

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στη "ρώσικη ρουλέτα" εκεί που για τον Γιούχτα έχασε πέναλτι ο Γιαλούσης ενώ ο Κόλλιας απέκρουσε πέναλτι του Κουτάντου. Όλα κρίθηκαν από ένα άστοχο πέναλτι του Γροσδάνη και οι Αρχανιώτες με σκορ 5-4 στα πέναλτι πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στο Τυμπάκι τον ΠΑΟ Κρουσώνα...

Πόρος (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Αυγουστάκης, Κουτάντος, Καλαμιώτης, Καστελλιανάκης, Μέμμος, Νάκας, Νίκενσον, Φρρόκου (75′ Πήλιος)

Γιούχτας (Νίκος Σουργιάς): Κόλλιας, Γελαδάρης, Τζανής, Γιαλούσης, Τουγλής (15′ λ.τ Ψαρράς), Αργκιλέσι (74′ Κοντογιάννης), Κίσσας, Αζίζι, (65′ Βρεττός),  Δωματάς, Γκίνη (74′ Δασκαλάκης), Ροβίθης.

 

  06 May, 2023 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα