Μάχη με το χρόνο για να βρεθούν οι 4 αγνοούμενοι - Βρέθηκε εξάρτημα του ΙΧ

  17 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μάχη με το χρόνο για να βρεθούν οι 4 αγνοούμενοι - Βρέθηκε εξάρτημα του ΙΧ

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι προσπάθειες εντοπισμου των αγνοουμένων

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, για τέσσερα αγνοούμενα άτομα οποία επέβαιναν στο όχημα τους, ένα ζευγάρι, η αδερφή της κοπέλας και η μητέρας της, όταν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά ρέματος, στην περιοχή του Γεροποτάμου, στο ύψος «τρία αστέρια», στο Ηράκλειο, μετά την επιστροφή τους από κοινωνική εκδήλωση ανάμεσα στο Τυμπάκι και στις Μοίρες.

Τα συγκεκριμένα άτομα δεν γνώριζαν την περιοχή, καθώς είχαν έρθει από το Ηράκλειο.

Σύμφωνα, με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Νίκο Λαγουδάκη, οι έρευνες ξεκίνησαν λίγο μετά τη 1 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου με 30 πυροσβέστες. άνδρες της ΕΜΑΚ και ένα σκάφος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές χρησιμοποιούν drone, ενώ έχει σηκωθεί και ελικόπτερο.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ένα από τα θύματα,πιθανότατα η οδηγός του οχήματος, τηλεφώνησε την ώρα που τους είχε παρασύρει ο ποταμός, και φέρεται να φώναζε «ελάτε γιατί πνιγόμαστε». Αξιωματικός της Πυροσβεστικής που μίλησε στον Alpha επιβεβαίωσε το τηλεφώνημα αλλά όχι το περιεχόμενου αυτού.

Βρήκαν εξάρτημα;

Στην παραλία του Αφραθιά Τυμπακίου βρέθηκε πριν από λίγα λεπτά ένα εξάρτημα αυτοκινήτου -καινούργιο, σε άριστη κατάσταση- να επιπλέει στη θάλασσα, απ όπου το ανέσυρε ο Γιώργος Φιτσοδασκαλάκης από τη Φανερωμένη, όπως αναφέρει το ΔΙΑ-sos- τε τη Μεσαρά. Καθώς όλες τις τελευταίες ώρες αναζητούνται εναγωνίως ίχνη του οχήματος με τους 4 επιβάτες που παρέσυρε ο Γεροπόταμος, το εύρημα πιθανολογείται ότι θα μπορούσε να ανήκει στο χαμένο ΙΧ, κάτι που πρέπει να εξεταστεί βοηθώντας την πορεία των ερευνών. Εξ ου και το εξάρτημα θα παραδοθεί άμεσα, από τους συνεργάτες του "Διαsosτε τη Μεσαρά" στους οποίους το επέδειξε ο άνθρωπος που το βρήκε, στην Αστυνομία, με διευκρινίσεις για το ακριβές σημείο όπου βρέθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ επισης:

Σημαντική η ευθύνη των αρχών που έπρεπε να κλείσουν τα  περάσματα στην περιοχή του Γεροποτάμου

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό οχήματος που παρασύρθηκε  στο Γεροπόταμο-Τέσσερις οι αγνοούμενοι

 

  17 February, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα