Mακαρονάδες ανοιξιάτικες: 19 ελαφριές και γρήγορες συνταγές

Αφήνουμε τα ραγού που θέλουν την ώρα τους και τα πλούσια ζυμαρικά φούρνου και φτιάχνουμε τις γρήγορες, φινετσάτες, όλο φρεσκάδα μακαρονάδες της άνοιξης. Με πολλά μυρωδικά, με ελαιόλαδο, με ιδιαίτερα πέστο, λεμονάτες ή κοκκινισμένες με ντοματίνια, εμπλουτισμένες με τα τρυφερά λαχανικά της εποχής –σπαράγγια, σέσκουλα, κολοκυθάκια, αρακά ακόμα και φασολάκια–, αυτές οι μακαρονάδες γίνονται στο άψε σβήσε και είναι απόλαυση τόσο να τις μαγειρεύεις όσο και να τις τρως!
Δείτε εδώ 19 συνταγές για ελαφριές, ανοιξιάτικες μακαρονάδες
Δείτε επίσης
- «Φεγγάρι στη Φαιστό»: Μια μαγική χορωδιακή βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου
- Φουρνοφάραγγο: Ένα βυζαντινό στολίδι που θυσιάστηκε στο όνομα της “προόδου”
- Πυρκαγιές: Η Ελλάδα η πιο επιβαρυμένη περιοχή της Ευρώπης σε ποιότητα αέρα
- OΠΕΚΕΠΕ: Ξεκινά το μεγάλο...ξεσκόνισμα απο την ΑΑΔΕ
- ΑΕΙ: Σαρωτικές αλλαγές φέρνει ο νέος νόμος - Πότε θα γίνεται αφαίρεση φοιτητικής ιδιότητας