Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών και στον Ναυταθλητικό Όμιλο Τυμπακίου

mesaralive.gr  20 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών και στον Ναυταθλητικό Όμιλο Τυμπακίου

Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα τόσο σε μαθητές σχολείων της Μεσαράς, όσο και στον Ναυταθλητικό Όμιλο Τυμπακίου από εθελοντές του ΕΕΣ Μοιρών.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου του ΕΕΣ Μοιρών:

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν μαθήματα στους μαθητές του Γυμνασίου Ασημίου και Τυμπακίου από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Μοιρών σε συνεργασία με τους καθηγητές των σχολείων στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης των πολιτών αλλά και της ευαισθητοποίησης των παιδιών σε θέματα που αφορούν στην βοήθεια προς τον συνάνθρωπο σε περίπτωση κάποιου έκτακτου γεγονότος, το οποίο μπορεί να είναι απειλητικό για τη ζωή του.

Πραγματοποιήθηκαν 3 μαθήματα διάρκειας 1μιση ώρας σε κάθε τάξη του Γυμνασίου ξεχωριστά όπου και τα παιδιά μπόρεσαν να δουν, να καταλάβουν και να αποκτήσουν κάποιες βασικές γνώσεις ώστε να μπορέσουν να αναγνωρίσουν κάποια περιστατικά, να μπορέσουν να επέμβουν καταλυτικά και να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο τους.

Παράλληλα αντίστοιχο πρόγραμμα παρουσίασης Πρώτων Βοηθειών πραγματοποιήθηκε και την περασμένη εβδομάδα στον χώρο του Ναυταθλητικού Όμιλου Τυμπακίου στα μέλη που εκπαιδεύονται στην ιστιοπλοΐα ανοιχτής θαλάσσης».

 

mesaralive.gr  20 April, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα