Ματσάρα στο Τυμπάκι, ισόπαλοι Πυργιώτισσα και Νέοι Μινωικής!

  13 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ματσάρα στο Τυμπάκι, ισόπαλοι Πυργιώτισσα και Νέοι Μινωικής!

Φώτο: Στέλιος Χανιωτάκης

σόπαλοι με 1-1 αναδείχτηκαν στο Τυμπάκι, Πυργιώτισσα και Νέοι Μινωικής στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι σπουδαίο.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν μετά από ασταθής απόκρουση του Γρηγοράκη σε σουτ του Διλβόη ο Κλίνης πλάσαρε με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Στο 34ο λεπτό οι Νέοι Μινωικής πήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο  Κλίνης μετά τη σέντρα του Καρούζου με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Η απάντηση της Πυργιώτισσας ήταν άμεση, καθώς στην αμέσως επόμενη φάση κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Η μπάλα γύρισε από τη σέντρα πίσω στον Μπέρμπερι και εκείνος με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας βρήκε τον Αμαρίλντο με τον επιθετικό της Πυργιώτισσας με ωραίο σουτ να κάνει το 1-1.

Παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων στη συνέχεια το 1-1 έμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά με στόχο να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους έδινε και πάλι το προβάδισμα. Στο 55΄ μάλιστα διαμαρτύρονται έντονα  για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Επιτροπάκη μέσα στην περιοχή ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν έδωσε κάτι και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Μάλιστα η ομάδα του Μπάμπη Ντάγκινη έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Παντερή ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα και το 1-1 παρέμεινε.

Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 90 όταν ο Αμαρίλντο βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα. Στο 94΄ ωστόσο χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τους Νέους Μινωικής όταν ο Πίτης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή ωστόσο σημάδεψε το δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Στρατιδάκης, Γκλεζάκος, Μανουσάκης, Καρταλλιανάκης( 72΄Λενιδάκης), Παρίσι, Μακρυδάκης(60΄ Καρβουνάκης), Θάνος, Κιόσα, Κατσικαλάκης(85΄ Χριστουδουλάκης), Άλμπερ

Νέοι Μινωικής: Γεναράκης, Κούκια, Λυριτζής(65΄ Κτιστάκης), Φουντουλάκης, Μανίκας, Χατζηδημητρίου, Πίτης, Επιτροπάκης, Κλίνης(90΄ Πατσάκης), Καρούζος, Διλβόης(75΄ Παντερής)

 

ΠΗΓΗ

 

  13 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα