Mε δύο μετάλλια επέστρεψαν  οι Μεσαρίτες Ξιφομάχοι!

mesaralive.gr  10 October, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Mε δύο μετάλλια επέστρεψαν  οι Μεσαρίτες Ξιφομάχοι!

Με κρεμασμένα τα χάλκινα μετάλλια στα στήθη τους επέστρεψαν οι ξιφομάχοι της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς Φουστανάκης Στέλιος και Τσακιράκης Θοδωρής.

Το Σάββατο στην αίθουσα Ξιφασκίας στο ολυμπιακό στάδιο πραγματοποιήθηκε το 1ο κύπελλο της σαιζόν για την κατηγορία Νέων Ανδρών. Συμμετείχαν 61 αθλητές από 14-20 ετών. 
Η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς συμμετείχε με 6 αθλητές και ευτύχησε να δει 2 απ αυτούς πάνω στο βάθρο των νικητών. 
Ο Στέλιος Φουστανάκης και ο Θοδωρής Τσακιράκης αν και δε είχαν το απόλυτο στις νίκες στο πρώτο γύρω δε σταμάτησαν σε κανέναν αντίπαλο στα νοκάουτ μέχρι την τετράδα. Εκεί ηττήθηκαν από τον Μαρκόπουλο Πέτρο  ο Φουστανάκης Στέλιος , και από τον Τσώκα Αστέριο  ο Τσακιράκης Θοδωρής   ,καταλαμβάνοντας και οι δύο την 3η θέση .
Κι αν τα μετάλλια τους δεν ήταν έκπληξη, μιας και οι δύο συγκαταλέγονται στους καλύτερους Έλληνες ξιφομάχους η 8η θέση που κατέλαβε ο 14χρονος Νίκος Χατζηγεωργίου. ήταν η έκπληξη που ένιωσαν όλοι στους αγώνες. ..Όλοι εκτός από τον προπονητή του Κο Φουστανάκη Δημήτρη  που βλέπει τον αθλητή από τις μοίρες να εχει συνεχή ανοδική πορεία. 
Με τρεις αθλητές του να αγωνίζονται στα προημιτελικά και οι 2 να φτάνουν στα μετάλλια δε μπορεί παρά να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτούς τους αγώνες.
Γρηγοριάδης Παύλος κυμάνθηκε σε χαμηλά για την κλάση του επίπεδα και κατέλαβε την 26η θέση 
Ο Μπουχαλάκης Ανδρέας αν και ο μικρότερος αθλητής των αγώνων κατάφερε να περάσει τον πρώτο γύρο και να σταματήσει στην 45 θέση 
Ο Μαλλιαράκης Γιώργος μακριά από τον καλό του εαυτό δεν κατάφερε πάρα τη νίκη που έκανε να περάσει στον δεύτερο γύρο και παρέμεινε στην 49η θέση.


Το Δ.Σ. της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς συγχαίρει όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες 

 

mesaralive.gr  10 October, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ