Με ελάχιστο προσωπικό η ΔΕ Τυμπακίου προσπαθεί να «επουλώσει» τις «πληγές» στο αγροτικό δίκτυο.

mesaralive  05 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Με ελάχιστο προσωπικό η ΔΕ Τυμπακίου προσπαθεί να «επουλώσει» τις «πληγές» στο αγροτικό δίκτυο.

φωτό:902.γρ

Μεγάλες «πληγές» άφησαν στο αγροτικό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού, οι φετινές έντονες βροχοπτώσεις.

Από τη μια οι ζημιές που προκλήθηκαν από τις βροχές από την άλλη η αδυναμία του Δήμου που έχει μείνει με λιγοστό προσωπικό και τα παράπονα του κόσμου καθημερινά είναι πολλά.

Αποδέκτης των παραπόνων ο αντιδήμαρχος Τυμπακίου κ. Νίκος  Παπουτσάκης ο οποίος μιλώντας στο mesaralive τονίζει ότι «όλοι οι αγροτικοί δρόμοι θέλουν αποκατάσταση, είναι επείγον να γίνουν παρεμβάσεις, δυστυχώς όμως έχουμε μείνει χωρίς προσωπικό.

Από τη μια οι διαδικασίες που «πάγωσαν» λόγω των Εθνικών Εκλογών, από την άλλη η μη έγκριση του Προϋπολογισμού, μας έχουν πάει πίσω.

Ο κόσμος διαμαρτύρεται και έχει δίκιο, ωστόσο δείχνει και κατανόηση γνωρίζοντας ότι από την πλευρά μας γίνεται ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν.

Δεν υπάρχουν χειριστές στα μηχανήματα και περιμένουμε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα θα λυθεί αρχές του Απρίλη.

Ωστόσο μέχρι τότε προσπαθούμε με ότι δυνάμεις έχουμε να αποκαταστήσουμε τα κύρια σημεία του αγροτικού δικτύου για να μπορεί ο κόσμος να πάει στις δουλειές του.

Από την άλλη, πλησιάζει και το Καλοκαίρι και θα πρέπει άμεσα να δούμε και το τουριστικό κομμάτι με διάφορες παρεμβάσεις.

Προσπαθούμε να παλέψουμε την καθημερινότητα, προχωρούμε στις απολύτως απαραίτητες παρεμβάσεις και ευελπιστούμε ότι από τον επόμενο μήνα θα έχουμε προσωπικό για να μπορούμε να κάνουμε περισσότερα» λέει ο  κ. Παπουτσάκης.

 

mesaralive  05 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα