Με επιτυχία η Εσπερίδα «Ας μιλήσουμε για τα παιδιά μας» στην Αγία Βαρβάρα

mesaralive.gr  07 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Με επιτυχία η Εσπερίδα «Ας μιλήσουμε για τα παιδιά μας» στην Αγία Βαρβάρα

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου, η Εσπερίδα «Ας μιλήσουμε για τα παιδιά μας».

Την Εσπερίδα διοργάνωσε ο Σύλλογος ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ». Ειδική επιστήμονες αναφέρθηκαν σε πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν παιδιά και γονείς!

Συγκεκριμένα η Λογοθεραπεύτρια κ. Αφροδίτη Σαββοϊδάκη μίλησε για τα «Στάδια Ανάπτυξης του Λόγου και Τρόποι Ενίσχυσης της Ομιλίας. Η κ. Σπινθουράκη Μαρία Λογοθεραπεύτρια μίλησε για την καθυστέρηση του Λόγου τα αίτια και τους τρόπους αντιμετώπισης. Η Εργοθεραπεύτρια κ. Κοντοπίδη Σουζάνα  μίλησε για την Αισθητηριακή Ολοκλήρωση, τις Καθημερινές δραστηριότητες που ενισχύουν την ανάπτυξη των παιδιών. Η Φυσικοθεραπεύτρια κ Γιαννακάκη Νατάσσα μίλησε για την Θεραπευτική Αντιμετώπιση στις Παραμορφώσεις του ανθρώπινου σώματος και η κ. Παπαϊωσήφ Μιρέλλα Αναπτυξιακή Ψυχολόγος ανέπτυξε το θέμα «Τα παιδιά χρειάζονται όρια». Να υπενθυμίσουμε ότι η ίδια Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα στις 6:30 στο Τυμπάκι στην αίθουσα των Νηπιαγωγείων Τυμπακίου.

 

mesaralive.gr  07 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα