Με μια όμορφη σχολική γιορτή είπαν «Καλό Καλοκαίρι» στην Πόμπια

mesaralive.gr  15 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Με μια όμορφη σχολική γιορτή είπαν «Καλό Καλοκαίρι» στην Πόμπια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η σχολική γιορτή του Δημοτικού Σχολείου, του Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Σχολείου Πόμπιας.

Ο κόσμος που βρέθηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου την Τετάρτη το απόγευμα απόλαυσε τους  μικρούς πρωταγωνιστές χαρίζοντάς τους το πιο ζεστό του χειροκρότημα.

Σε επιστολή που λάβαμε από την μητέρα μαθητών της Πόμπιας και μέλος του Συλλόγου Γονέων  κ. Έρια Μαλαδάκη αναφέρεται «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους δασκάλους αλλά και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων προς όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο Φαιστού κ. Βούλα Ματθαιάκη – Γκιαουράκη και τον Πρόεδρο του ΔΣ Φαιστού κ. Γιάννη Νικολακάκη.

Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Λεμονάκη από το Ζαρό που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πλαισίωσε την γιορτή με την μουσιική και τα μηχανήματα ήχου.

Αποχαιρετάμε την χρονιά δίνοντας μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας κάνοντας όνειρα όπως τα μικρά παιδιά και αφήνοντάς τα να ταξιδέψουν μακριά όπως και τα μπαλόνια που ελευθέρωσαν οι μικροί μας φίλοι στο τέλος της γιορτής!».

 

mesaralive.gr  15 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα