Με σφαίρα στο Grand – Prix – Fazaa,  ξεκινά σήμερα  ο Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  13 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με σφαίρα στο Grand – Prix – Fazaa,  ξεκινά σήμερα  ο Μανώλης Στεφανουδάκης

Με σφαιροβολία ξεκινά σήμερα το απόγευμα η αθλητική χρονιά για το γίγαντα Μεσαρίτη Αθλητή Μανώλη Στεφανουδάκη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Μανώλης που βρίσκεται στο Ντουμπάι με τον προπονητή του Ιπποκράτη Σκαντζάκη, συμμετέχει στο Grand – Prix - Fazaa International Athletics Competition σήμερα και αύριο  και στο Sharjah International Open Athletics Meeting που διεξάγεται 18-20 Μαρτίου. Δύο διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει ανελειπώς ο μεγάλος αθλητής και στις οποίες έχει κατακτήσει πλήθος μεταλλίων!

Σήμερα το απόγευμα ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης ρίχνει σφαίρα και αύριο το απόγευμα ακόντιο.

Σε δηλώσεις του λίγο πριν την αναχώρησή του από την Κρήτη ο Μανώλης Στεφανουδάκης ανέφερε «’ Βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν, η προετοιμασία βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο κι ελπίζουμε η προσπάθεια μας για άλλη μια φορά να φέρει καρπούς. Στη διοργάνωση του Ντουμπάι θα δούμε την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε αφού ο στόχος μας για φέτος είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Γερμανία τον Αύγουστο. Για άλλη μια φορά θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να εκπροσωπήσω επάξια την χώρα μας.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοηθούν να πραγματοποιώ  το ταξίδι του πρωταθλητισμού  γιατί πίσω από μένα βρίσκονται πολύ σημαντικοί άνθρωποι:

-Πρώτα απ’ όλα, τους προπονητές μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη και Ιωαννίδη Ιάκωβο που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και με στηρίζουν με κάθε τρόπο με υπομονή, επιμονή και απόλυτη επαγγελματικότητα

-Τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, που φροντίζουν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες

-Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους των εταιρειών που με στηρίζουν οικονομικά και ηθικά και στη φετινή μου αθλητική χρονιά,

*          το μεγάλο μου χορηγό ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

 τα μέλη των εταιρειών:

*          ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε,

*          ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,

*          MINOAN LINES,

*          ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,

*          ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΛΑΣΙΘΙΟΥ,

*          ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε.,

*          ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

*          ΔΕΡΒΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

*           και το  νέο υποστηρικτή μου JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

που βρίσκονται στο πλευρό μου και με στηρίζουν στο δύσκολο και μεγάλο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Φεύγοντας, λοιπόν, δίνω υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να φέρω το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα…». Το mesaralive.gr εύχεται στο Μανώλη Στεφανουδάκη ένα καλό και δυναμικό ξεκίνημα σε αυτή την αγωνιστική σεζόν!!!

 

mesaralive.gr  13 March, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ