Μεγάλο «κανόνι» εταιρείας του Τουρισμού!

mesaralive.gr  28 June, 2018 OIKONOMIAΑΡΘΡΑ
Μεγάλο «κανόνι» εταιρείας του Τουρισμού!

Τι θα γίνει με τις κρατήσεις και τα εισιτήρια

«Αυλαία» πέφτει για μια από τις πρώτες εταιρείες online κρατήσεων εισιτηρίων που συστάθηκε στην Ελλάδα, την Tripsta, που ελέγχει τα ηλεκτρονικά ταξιδιωτικά πρακτορεία Airtickets και Travelplanet24.

Η αδυναμία της εταιρείας Tripsta- η οποία ήδη τους τελευταίους μήνες λειτουργούσε σε οριακή κατάσταση-να εξυπηρετήσει οφειλή ύψους 70 εκατ. ευρώ οδηγεί σε κατάρρευση. Οπως ανακοίνωσε η Tripsta και η airtickets τις επόμενες ημέρες είναι υποχρεωμένες να προβούν σε ριζική αναδιάρθωση της λειτουργίας τους και να αναστείλουν προσωρινά την έκδοση μελλοντικών εισιτηρίων.

H Tripsta και η airtickets® ήταν και είναι οι μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες του κλάδου και οι μοναδικές που ανταγωνίστηκαν ευθέως τους πολυεθνικούς ανταγωνιστές τους, οι οποίοι άλλωστε θα είναι και οι μόνοι ωφελημένοι από τη σημερινή εξέλιξη.

Οι ιστότοποι των εταιρειών λειτουργούν και θα λειτουργούν κανονικά. Τα εκδοθέντα εισιτήρια και οι κρατήσεις όλων των πελατών συνεχίζουν να είναι σε πλήρη ισχύ.

Οι εργαζόμενοι και η διοίκηση των δύο εταιρειών, με σεβασμό προς τους πελάτες τους και προς την ιστορία τους, θα εργαστούν με αξιοπρέπεια και ευσυνειδησία και με μοναδικό μέλημα την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Για κάθε εξέλιξη οι εταιρείες θα παράσχουν άμεση ενημέρωση προς όλους.

 

mesaralive.gr  28 June, 2018 OIKONOMIAΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα